Karabük Belediyesinden Motosiklet Sürücülerine Özel Park Alanı
Eklenme Tarihi: 04.01.2025 1415 Görüntülenme

Karabük Belediyesinden Motosiklet Sürücülerine Özel Park Alanı

Karabük Belediyesi, kent merkezindeki motosiklet sürücülerinin yaşadığı park sorununa çözüm üretmek amacıyla önemli bir adım attı.

Karabük Belediyesi, Kares Alışveriş Merkezi, Onel Alışveriş Merkezi yanında bulunan köprü altına ve Güven Kavşağı’na toplam 60 motosikletlik ücretsiz park alanı oluşturdu.

İlk etapta 60 motosiklet kapasiteli olarak düzenlenen park alanları, özellikle yoğun noktalarda park sorununa önemli ölçüde çözüm sunmayı hedefliyor. Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün koordinasyonunda yapılan düzenleme ile motosiklet sürücüleri, belirlenen alanlarda araçlarını güvenle park etmeye başladı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bu düzenleme, motosiklet sürücülerimiz için büyük bir kolaylık sağlıyor. Ancak bu alanların sürdürülebilirliği, hepimizin ortak sorumluluğudur. Vatandaşlarımızdan ricamız, oluşturduğumuz park alanlarını doğru ve düzenli şekilde kullanmalarıdır. Bu alanlar yalnızca motosikletler için ayrılmıştır ve başka amaçlarla kullanılması diğer sürücülerimizin hakkına zarar verecektir. Şehrimizin düzenini korumak ve hizmetlerimizi devam ettirebilmek için hep birlikte hassasiyet göstermeliyiz."

 

Ergenekon Mahallesi Köprülü Sokak İçin Kolları Sıvadık

Ergenekon Mahallesi Köprülü Sokak İçin Kolları Sıvadık

27.06.2026 31 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Ergenekon Mahallesi Köprülü Sokakta başlattığımız asfalt yenileme çalışmalarıyla yollarımızı daha modern ve konforlu bir görünüme kavuşturuyoruz. Mesai arkadaşlarıma kolaylıklar diliyor, hemşehrilerime şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Karabük İçin Sahadayız

Karabük İçin Sahadayız

27.06.2026 29 Görüntülenme

Ekiplerimiz şehrimizin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor.

Karabük Belediyesinden Yaz Sıcağına Karşı Gece Mesaisi

Karabük Belediyesinden Yaz Sıcağına Karşı Gece Mesaisi

26.06.2026 55 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, yaz sıcaklarının etkisini artırmasıyla birlikte kent genelindeki park, bahçe ve peyzaj alanlarının yeşil dokusunu korumak amacıyla gece mesaisini yoğunlaştırdı. Yüksek buharlaşmanın önüne geçilmesi hedeflenen sulama çalışmalarında, şehir şebekesinden tek bir damla içme suyu kullanılmadı.