Yaya Geçidi ve Toplu Taşıma Alanlarında Denetimler Sürüyor
Eklenme Tarihi: 10.12.2024 332 Görüntülenme

Yaya Geçidi ve Toplu Taşıma Alanlarında Denetimler Sürüyor

Karabük Belediyesi, kent genelindeki yaya ve toplu taşıma alanlarının düzenli kullanımı için denetimlerini sürdürüyor.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, özellikle yayaların ve toplu taşıma yolcularının sıkça kullandığı yaya kaldırımları, otobüs durakları ve diğer ortak kullanım alanlarında araç işgaline karşı sıkı bir denetim uyguluyor. Bu alanları işgal eden araç sahiplerine idari para cezası uygulamaya devam ediyor.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya yapılan çalışmalarla ilgili olarak; "Şehir düzenini korumak ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için denetimlerimiz aralıksız devam ediyor. Yaya trafiğini rahatlatmak ve toplu taşıma duraklarının daha işlevsel kullanılmasını sağlamak öncelikli hedefimiz. Hemşehrilerimizden bu konuda hassasiyet ve kurallara uyum bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Bilim Dolu Bir Yaz Seni Bekliyor!

Bilim Dolu Bir Yaz Seni Bekliyor!

02.07.2025 46 Görüntülenme

Karabük Bilim Merkezi, TÜBİTAK desteğiyle bu yaz da 7. ve 8. sınıf öğrencilerini bilim ve teknolojiyle buluşturuyor!

Vefat ve Başsağlığı

Vefat ve Başsağlığı

01.07.2025 185 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Kardemir A.Ş. çalışanlarından Fatih Tetik’in elim bir iş kazası sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, Kardemir ve Özçelik-İş Sendikası camiasına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun" dedi.

Başkan Çetinkaya’dan Leman Dergisine Sert Tepki

Başkan Çetinkaya’dan Leman Dergisine Sert Tepki

01.07.2025 85 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, mizah dergisi adı altında yayımlanan bir karikatürde Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’e (SAV) yönelik açıkça hakaret içeren ifadelerin yer almasına sert tepki gösterdi. Başkan Çetinkaya, bu çirkin yayını derin bir üzüntü ve öfkeyle öğrendiğini belirtti.