Yaya Geçidi ve Toplu Taşıma Alanlarında Denetimler Sürüyor
Eklenme Tarihi: 10.12.2024 1023 Görüntülenme

Yaya Geçidi ve Toplu Taşıma Alanlarında Denetimler Sürüyor

Karabük Belediyesi, kent genelindeki yaya ve toplu taşıma alanlarının düzenli kullanımı için denetimlerini sürdürüyor.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, özellikle yayaların ve toplu taşıma yolcularının sıkça kullandığı yaya kaldırımları, otobüs durakları ve diğer ortak kullanım alanlarında araç işgaline karşı sıkı bir denetim uyguluyor. Bu alanları işgal eden araç sahiplerine idari para cezası uygulamaya devam ediyor.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya yapılan çalışmalarla ilgili olarak; "Şehir düzenini korumak ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için denetimlerimiz aralıksız devam ediyor. Yaya trafiğini rahatlatmak ve toplu taşıma duraklarının daha işlevsel kullanılmasını sağlamak öncelikli hedefimiz. Hemşehrilerimizden bu konuda hassasiyet ve kurallara uyum bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Çetinkaya’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Başkan Çetinkaya’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

29.08.2026 16 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Çocuklar İçin Yaz Şenliğinde 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutluyoruz

Çocuklar İçin Yaz Şenliğinde 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutluyoruz

29.08.2026 17 Görüntülenme

Milletimizin bağımsızlık meşalesi olan bu kutlu zaferi, geleceğimizin teminatı evlatlarımızla gururla yarınlara taşıyoruz!

Başkan Çetinkaya ile Karabük’te Yeşil Dönüşüm Hız Kazandı

Başkan Çetinkaya ile Karabük’te Yeşil Dönüşüm Hız Kazandı

29.08.2026 17 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın göreve gelmesinin ardından kent genelinde yeşil alan ve peyzaj çalışmalarına hız verildi. Çalışmalar kapsamında 40 bin metrekare yeni peyzaj alanı oluşturulurken, 58 bin ağaç ve çiçek toprakla buluşturuldu.