Yaya Geçidi ve Toplu Taşıma Alanlarında Denetimler Sürüyor
Eklenme Tarihi: 10.12.2024 859 Görüntülenme

Yaya Geçidi ve Toplu Taşıma Alanlarında Denetimler Sürüyor

Karabük Belediyesi, kent genelindeki yaya ve toplu taşıma alanlarının düzenli kullanımı için denetimlerini sürdürüyor.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, özellikle yayaların ve toplu taşıma yolcularının sıkça kullandığı yaya kaldırımları, otobüs durakları ve diğer ortak kullanım alanlarında araç işgaline karşı sıkı bir denetim uyguluyor. Bu alanları işgal eden araç sahiplerine idari para cezası uygulamaya devam ediyor.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya yapılan çalışmalarla ilgili olarak; "Şehir düzenini korumak ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için denetimlerimiz aralıksız devam ediyor. Yaya trafiğini rahatlatmak ve toplu taşıma duraklarının daha işlevsel kullanılmasını sağlamak öncelikli hedefimiz. Hemşehrilerimizden bu konuda hassasiyet ve kurallara uyum bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Yerimiz Belli, Hemşehrilerimizin Yanı

Yerimiz Belli, Hemşehrilerimizin Yanı

01.05.2026 22 Görüntülenme

Karabük’te Kadın Emeği Güçleniyor

Karabük’te Kadın Emeği Güçleniyor

30.04.2026 51 Görüntülenme

Karabük’te faaliyet gösteren kadın kooperatifleri, üretim gücünün artırılması ve iş birliğinin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen anlamlı bir buluşmada bir araya geldi.

Prof. Dr. İzzet Öztürk’ten Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Prof. Dr. İzzet Öztürk’ten Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

30.04.2026 36 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı Sayın Prof. Dr. İzzet Öztürk’ü Belediyemizde ağırladık. Nazik ziyaretleri ve kıymetli sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.