Başkan Çetinkaya:
Eklenme Tarihi: 08.11.2024 847 Görüntülenme

Başkan Çetinkaya: "8 Kasım 1994, Şehrimizin Halkının KARDEMİR’i Yaşatmak İçin Tek Yürek Olduğu, Umutlarını ve Geleceğini Cesaretle Savunduğu Bir Tarihtir"

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 8 Kasım 1994’te KARDEMİR’in kapatılmaması için verilen tarihi mücadelenin yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya mesajında; "Bugün, Karabük’ün kaderini değiştiren o unutulmaz günü anıyoruz. 8 Kasım 1994, şehrimizin halkının KARDEMİR’i yaşatmak için tek yürek olduğu, umutlarını ve geleceğini cesaretle savunduğu bir tarihtir. Karabük halkı, hükümetin kapatma kararına karşı pes etmeden mücadele etti ve sesini tüm ülkeye duyurdu. Bu birlik ve dayanışma, emeğin ve alın terinin gücünü herkese gösterdi.

KARDEMİR, halkımızın inancı ve sarsılmaz desteği sayesinde küllerinden doğarak varlığını sürdürdü. Bugün de aynı azimle çalışıyor, üretmeye devam ediyor. 8 Kasım ruhunu yaşatan bizler için en büyük sorumluluk, fabrikamızın gücünü artırmak, istihdamı geliştirmek ve dünya çapında kaliteli üretime imza atmaktır.

O gün mücadele veren herkese şükranlarımı sunuyor, hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. O inanç ve dayanışma, bugün Karabük’ün başarısına güç vermeye devam ediyor. Birlikte, daha güçlü bir Karabük için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Asfalt Serim Çalışmalarımızı Kesintisiz Sürdürüyoruz

Asfalt Serim Çalışmalarımızı Kesintisiz Sürdürüyoruz

15.06.2026 19 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Şehrimizin ulaşım altyapısını güçlendirmek ve yol konforunu artırmak adına asfalt serim çalışmalarımızı kesintisiz sürdürüyoruz. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için her şartta sahada görev yapan mesai arkadaşlarımın emeğine sağlık" dedi.

Şehrimizde Edebiyat Rüzgarları Esmeye Devam Ediyor

Şehrimizde Edebiyat Rüzgarları Esmeye Devam Ediyor

15.06.2026 23 Görüntülenme

Değerli yazar Esmahan Devran İnci’yi Karabüklü kitapseverlerimizle Sanat Evi’mizde buluşturduk. Katılım sağlayan tüm hemşehrilerimize ve yazarımıza teşekkür ediyoruz.

Enerjisa Heyetinden Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Enerjisa Heyetinden Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

15.06.2026 23 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Enerjisa Dağıtım İl Müdürü Sayın Ali Fuat Aslan, Yapım İşleri Müdürü Sayın Serdar Uzun, Yatırım Planlama Müdürü Sayın Murat Esen ve beraberindeki heyeti Belediyemizde misafir ettik. Şehrimiz adına gerçekleştirdiğimiz bu verimli görüşme ve nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederim" dedi.