Başkan Çetinkaya:
Eklenme Tarihi: 08.11.2024 756 Görüntülenme

Başkan Çetinkaya: "8 Kasım 1994, Şehrimizin Halkının KARDEMİR’i Yaşatmak İçin Tek Yürek Olduğu, Umutlarını ve Geleceğini Cesaretle Savunduğu Bir Tarihtir"

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 8 Kasım 1994’te KARDEMİR’in kapatılmaması için verilen tarihi mücadelenin yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya mesajında; "Bugün, Karabük’ün kaderini değiştiren o unutulmaz günü anıyoruz. 8 Kasım 1994, şehrimizin halkının KARDEMİR’i yaşatmak için tek yürek olduğu, umutlarını ve geleceğini cesaretle savunduğu bir tarihtir. Karabük halkı, hükümetin kapatma kararına karşı pes etmeden mücadele etti ve sesini tüm ülkeye duyurdu. Bu birlik ve dayanışma, emeğin ve alın terinin gücünü herkese gösterdi.

KARDEMİR, halkımızın inancı ve sarsılmaz desteği sayesinde küllerinden doğarak varlığını sürdürdü. Bugün de aynı azimle çalışıyor, üretmeye devam ediyor. 8 Kasım ruhunu yaşatan bizler için en büyük sorumluluk, fabrikamızın gücünü artırmak, istihdamı geliştirmek ve dünya çapında kaliteli üretime imza atmaktır.

O gün mücadele veren herkese şükranlarımı sunuyor, hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. O inanç ve dayanışma, bugün Karabük’ün başarısına güç vermeye devam ediyor. Birlikte, daha güçlü bir Karabük için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Kardemir Kavşağı’nda Peyzaj Çalışmalarımız Aralıksız Devam Ediyor

Kardemir Kavşağı’nda Peyzaj Çalışmalarımız Aralıksız Devam Ediyor

27.03.2026 35 Görüntülenme

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, şehrimizi daha yeşil ve yaşanabilir kılmak için sahada, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

22. ve 26. Dönem AK Parti Erzurum Milletvekili Sayın Mustafa Ilıcalı’dan Karabük Belediyesine Ziyaret

22. ve 26. Dönem AK Parti Erzurum Milletvekili Sayın Mustafa Ilıcalı’dan Karabük Belediyesine Ziyaret

27.03.2026 34 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "22. ve 26. Dönem AK Parti Erzurum Milletvekilimiz Sayın Mustafa Ilıcalı’yı Belediyemizde ağırladık. Nazik ziyaretleri ve kıymetli sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Kıraç ve Yönetiminden Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Kıraç ve Yönetiminden Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

27.03.2026 37 Görüntülenme

Karabük Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Sayın Onur Kıraç ve yönetimi, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’yı ziyaret etti.