Başkan Çetinkaya:
Eklenme Tarihi: 08.11.2024 799 Görüntülenme

Başkan Çetinkaya: "8 Kasım 1994, Şehrimizin Halkının KARDEMİR’i Yaşatmak İçin Tek Yürek Olduğu, Umutlarını ve Geleceğini Cesaretle Savunduğu Bir Tarihtir"

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 8 Kasım 1994’te KARDEMİR’in kapatılmaması için verilen tarihi mücadelenin yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya mesajında; "Bugün, Karabük’ün kaderini değiştiren o unutulmaz günü anıyoruz. 8 Kasım 1994, şehrimizin halkının KARDEMİR’i yaşatmak için tek yürek olduğu, umutlarını ve geleceğini cesaretle savunduğu bir tarihtir. Karabük halkı, hükümetin kapatma kararına karşı pes etmeden mücadele etti ve sesini tüm ülkeye duyurdu. Bu birlik ve dayanışma, emeğin ve alın terinin gücünü herkese gösterdi.

KARDEMİR, halkımızın inancı ve sarsılmaz desteği sayesinde küllerinden doğarak varlığını sürdürdü. Bugün de aynı azimle çalışıyor, üretmeye devam ediyor. 8 Kasım ruhunu yaşatan bizler için en büyük sorumluluk, fabrikamızın gücünü artırmak, istihdamı geliştirmek ve dünya çapında kaliteli üretime imza atmaktır.

O gün mücadele veren herkese şükranlarımı sunuyor, hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. O inanç ve dayanışma, bugün Karabük’ün başarısına güç vermeye devam ediyor. Birlikte, daha güçlü bir Karabük için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Mutlu Pazarlar Karabük

Mutlu Pazarlar Karabük

03.05.2026 26 Görüntülenme

Ailece keyifli vakit geçirmek isteyenler 5000 Evler Has Bahçe Sosyal Tesislerinde buluşuyor.

Karabük İçin Sahadayız

Karabük İçin Sahadayız

02.05.2026 51 Görüntülenme

Ekiplerimiz şehrimizin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor.