Başkan Çetinkaya:
Eklenme Tarihi: 08.11.2024 705 Görüntülenme

Başkan Çetinkaya: "8 Kasım 1994, Şehrimizin Halkının KARDEMİR’i Yaşatmak İçin Tek Yürek Olduğu, Umutlarını ve Geleceğini Cesaretle Savunduğu Bir Tarihtir"

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 8 Kasım 1994’te KARDEMİR’in kapatılmaması için verilen tarihi mücadelenin yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya mesajında; "Bugün, Karabük’ün kaderini değiştiren o unutulmaz günü anıyoruz. 8 Kasım 1994, şehrimizin halkının KARDEMİR’i yaşatmak için tek yürek olduğu, umutlarını ve geleceğini cesaretle savunduğu bir tarihtir. Karabük halkı, hükümetin kapatma kararına karşı pes etmeden mücadele etti ve sesini tüm ülkeye duyurdu. Bu birlik ve dayanışma, emeğin ve alın terinin gücünü herkese gösterdi.

KARDEMİR, halkımızın inancı ve sarsılmaz desteği sayesinde küllerinden doğarak varlığını sürdürdü. Bugün de aynı azimle çalışıyor, üretmeye devam ediyor. 8 Kasım ruhunu yaşatan bizler için en büyük sorumluluk, fabrikamızın gücünü artırmak, istihdamı geliştirmek ve dünya çapında kaliteli üretime imza atmaktır.

O gün mücadele veren herkese şükranlarımı sunuyor, hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. O inanç ve dayanışma, bugün Karabük’ün başarısına güç vermeye devam ediyor. Birlikte, daha güçlü bir Karabük için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Ramazan Sokağı, Karabük Belediyesi Sanat Evi’nde 22 Şubat Pazar Başlıyor!

Ramazan Sokağı, Karabük Belediyesi Sanat Evi’nde 22 Şubat Pazar Başlıyor!

21.02.2026 55 Görüntülenme

Geleneksel eğlence ve etkinliklerin yer alacağı Ramazan Sokağı, Karabük Belediyesi Sanat Evi’nde 22 Şubat Pazar günü başlıyor!

Ramazan’da Karabük Akşamları Bir Başka Güzel

Ramazan’da Karabük Akşamları Bir Başka Güzel

20.02.2026 51 Görüntülenme

Işıklarla süslenen caddelerimiz, paylaşmanın ve dayanışmanın huzurunu yansıtan sokaklarımızla şehrimizde Ramazan’ın manevi atmosferi hissediliyor. Aynı sofralarda buluştuğumuz, gönüllerin yakınlaştığı bu mübarek günlerde birlik ve beraberliğin kıymetini yaşıyoruz.

Karabük Belediyesi 5000 Evler Sosyal Tesisleri Hizmete Açıldı

Karabük Belediyesi 5000 Evler Sosyal Tesisleri Hizmete Açıldı

19.02.2026 353 Görüntülenme

Karabük Belediyesi tarafından 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 5000 Evler Sosyal Tesisleri, Ramazan ayının ilk günü itibarıyla vatandaşlarımızın hizmetine açıldı. Modern mimarisi ve geniş sosyal donatı alanlarıyla dikkat çeken tesis, Karabük’te sosyal yaşamı güçlendirecek önemli projeler arasında yer alıyor.