Karabük Belediyesinden 3 Mahallemize Sağlık Ocağı İçin Yer Tahsisi Yapıldı
Eklenme Tarihi: 07.11.2024 666 Görüntülenme

Karabük Belediyesinden 3 Mahallemize Sağlık Ocağı İçin Yer Tahsisi Yapıldı

Karabük Belediyesi, sağlık hizmetlerine erişimi kolaylaştırmak ve mahalle sakinlerine daha iyi hizmet sunmak amacıyla Üniversite Mahallesi, 100. Yıl Mahallesi ve Ergenekon Mahallesinde sağlık ocağı yapılması için yer tahsisini gerçekleştirdi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Sağlık hizmetlerine erişimi iyileştirmek için titizlikle çalışıyoruz. Mahallelerimizde sağlık ocağı yapımı için yer tahsisini sağlayarak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına hızlı çözümler sunuyoruz. Hemşehrilerimizin sağlığı her zaman en öncelikli meselemizdir" dedi.

2025, Karabük’te Hizmetin Adı Oldu

2025, Karabük’te Hizmetin Adı Oldu

31.12.2025 16 Görüntülenme

Atılan her adımda emek, yapılan her işte Karabük vardı. 2026’da çok daha büyük hedeflere yürüyoruz.

Yılın Son Gününde de Sahadayız

Yılın Son Gününde de Sahadayız

31.12.2025 18 Görüntülenme

Yeni yılın; birlik, beraberlik ve huzur getirmesini temenni ediyor, tüm hemşehrilerimize sağlık ve mutluluk dolu bir yıl diliyoruz.

Başkan Çetinkaya, Yeni Yıl Dolayısıyla Mesaj Yayımladı

Başkan Çetinkaya, Yeni Yıl Dolayısıyla Mesaj Yayımladı

31.12.2025 52 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaparak, geride bırakılan yılın Karabük için önemli hizmet ve yatırımlarla geçtiğini ifade etti.