Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 5000 Evler Mahallesi Şahin Tepesi Betim İş Merkezini Ziyaret Etti
Eklenme Tarihi: 01.11.2024 585 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 5000 Evler Mahallesi Şahin Tepesi Betim İş Merkezini Ziyaret Etti

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ile birlikte 5000 Evler Mahallesi Şahin Tepesi Betim İş Merkezi’ndeki esnaflarımızla ve hemşehrilerimizle bir araya geldi.

Ziyaret sırasında talep ve önerileri yerinde dinleyen Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük için gece gündüz çalıştıklarını belirterek esnaf ve hemşehrilerimizin her zaman yanında olduklarının altını çizdi.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Karabük’ümüzü hep birlikte daha güzel ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Esnaf ve hemşehrilerimizin taleplerini dinleyip çözüm üretmek, belediye olarak önceliklerimiz arasında" ifadelerini kullandı.

 

Filenin Sultanları Yarı Finalde

Filenin Sultanları Yarı Finalde

04.09.2025 30 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Dünya Voleybol Şampiyonası’nda çeyrek final heyecanında ABD’yi 3-1’lik skorla devirerek yarı finale yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımımızı tebrik ederim. Yarı Final müsabakasında Japonya karşısında başarılar dilerim, yolunuz açık olsun" dedi.

Başkan Çetinkaya, Sayın Ahmet Gülşen’i Ziyaret Etti

Başkan Çetinkaya, Sayın Ahmet Gülşen’i Ziyaret Etti

04.09.2025 24 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Karayolları Genel Müdürü Sayın Ahmet Gülşen ile Karabük’ümüzde devam eden ve planlanan karayolu projelerini değerlendirdik. Şehir merkezi ile çevre yollarının entegrasyonu, trafik yoğunluğunun azaltılması ve ulaşım konforunun artırılması için yürütülen çalışmaları ele aldık" dedi.

Başkan Çetinkaya, Sayın Abdulkadir Uraloğlu’nu Ziyaret Etti

Başkan Çetinkaya, Sayın Abdulkadir Uraloğlu’nu Ziyaret Etti

04.09.2025 27 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Milletvekillerimiz, İl Başkanımız ve İl Genel Meclis Başkanımızla birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ettik. Gar Sahası ve Lojistik Merkezi başta olmak üzere, demiryolu ve karayolu yatırımlarını istişare ettik" dedi.