Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Bir Araya Geldi
Eklenme Tarihi: 22.10.2024 1619 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Bir Araya Geldi

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile şehrimiz üzerine verimli görüşmelerde bulunduk, hemşehrilerimizin selamını ilettik.

  • Gençlik ve Spor Bakanlığı,
  • ⁠Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı,
  • ⁠Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı,
  • ⁠Tarım ve Orman Bakanlığı,
  • ⁠Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı,
  • ⁠Adalet Bakanlığı,
  • ⁠Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı

başta olmak üzere bir çok konuda her zaman güçlü desteğini bizlerden esirgemeyen Cumhurbaşkanımıza ve Bakanlarımıza şahsım ve şehrimiz adına teşekkür eder, zati devletlerine saygılarımı sunarım. @rterdogan" dedi.

Kanyon Köprü Bakım - Onarım Çalışmalarının Ardından Trafiğe Açıldı

Kanyon Köprü Bakım - Onarım Çalışmalarının Ardından Trafiğe Açıldı

02.08.2026 22 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, altyapı yetersizliği nedeniyle çökme ve su birikmesi riski barındıran Kanyon Köprüdeki bakım, onarım ve altyapı güçlendirme çalışmalarını tamamlayarak köprüyü yeniden trafiğe açtı.

100. Yıl Mahallesi 1010. Cadde Trafiğe Açıldı

100. Yıl Mahallesi 1010. Cadde Trafiğe Açıldı

01.08.2026 66 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, 100. Yıl Mahallesi 1010. Cadde’deki altyapı ve üstyapı çalışmalarını tamamlayarak yolu trafiğe açtı. Kent genelindeki ulaşım hamlesine dikkat çeken Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; 5000 Evler Kanyın Köprü, 5000 Evler 33 Nolu Cadde ve Yeşil Mahalle (Esentepe) Rampasının da çok kısa süre içinde hizmete gireceğinin müjdesini verdi.