Belen Köy Mahallesinde Asfalt ve Peyzaj Çalışmaları Tamamlandı
Eklenme Tarihi: 14.10.2024 1480 Görüntülenme

Belen Köy Mahallesinde Asfalt ve Peyzaj Çalışmaları Tamamlandı

Aydınlıkevler, Belen Köy Mahallesi TOKİ ve Çerçiler Köyü Dayıslar Mahallesi güzergâhındaki 4 kilometrelik yolun asfalt yenileme, yol onarımı ve peyzaj düzenleme çalışmaları tamamlandı. Yapılan bu çalışmalarla bölgenin ulaşım altyapısı güçlendirilirken, peyzaj düzenlemeleriyle de çevre daha estetik bir görünüme kavuştu.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, yol yenileme ve peyzaj çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, vatandaşların güvenli ve kaliteli yollarda seyahat etmelerini sağlamak adına çalışmalara devam ettiklerini belirtti. 

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük genelinde ulaşım altyapısının ve çevre düzenlemelerinin geliştirilmesine yönelik çalışmaların kesintisiz devam edeceğini de vurguladı.


Belen Mahallesi TOKİ Bölgesi ve Organize Sanayi Yolunda Uzun ve Titiz Bir Çalışma Yürüttük

İsimler Değişse de Değerleri Aynı

İsimler Değişse de Değerleri Aynı

19.06.2026 26 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "İsimler değişse de değerleri aynı. Alın teriyle, emeğiyle ve güzel hatıralarıyla iz bırakan insanlar… Karabük’ümüze değer katan tüm güzel insanlara selam olsun" dedi.

Ali Kurnaz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ali Kurnaz Son Yolculuğuna Uğurlandı

19.06.2026 26 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Karabük’ümüzün kıymetli esnaflarından Ali Kurnaz Amcamızı son yolculuğuna uğurladık. Şehrimize kattıkları, yıllar boyunca ortaya koyduğu emek ve bıraktığı güzel hatıralar için kendisine şükranlarımı sunuyorum. Merhuma Cenab-ı Allah’tan rahmet; başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarına, dostlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Rabbim mekânını cennet, makamını âli eylesin" dedi.

Sınav Günü Sessizlik Günü

Sınav Günü Sessizlik Günü

19.06.2026 31 Görüntülenme