Belen Köy Mahallesinde Asfalt ve Peyzaj Çalışmaları Tamamlandı
Eklenme Tarihi: 14.10.2024 1470 Görüntülenme

Belen Köy Mahallesinde Asfalt ve Peyzaj Çalışmaları Tamamlandı

Aydınlıkevler, Belen Köy Mahallesi TOKİ ve Çerçiler Köyü Dayıslar Mahallesi güzergâhındaki 4 kilometrelik yolun asfalt yenileme, yol onarımı ve peyzaj düzenleme çalışmaları tamamlandı. Yapılan bu çalışmalarla bölgenin ulaşım altyapısı güçlendirilirken, peyzaj düzenlemeleriyle de çevre daha estetik bir görünüme kavuştu.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, yol yenileme ve peyzaj çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, vatandaşların güvenli ve kaliteli yollarda seyahat etmelerini sağlamak adına çalışmalara devam ettiklerini belirtti. 

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük genelinde ulaşım altyapısının ve çevre düzenlemelerinin geliştirilmesine yönelik çalışmaların kesintisiz devam edeceğini de vurguladı.


Belen Mahallesi TOKİ Bölgesi ve Organize Sanayi Yolunda Uzun ve Titiz Bir Çalışma Yürüttük

Zafere Saatler Kaldı

Zafere Saatler Kaldı

14.06.2026 9 Görüntülenme

Yenişehir Yazlık Sineması’nda ay-yıldızlılarımız için tek yürek olduk. Dualarımız, desteğimiz ve yüreğimiz Milli Takımımızla. Haydi Türkiye!

Yenişehir Yazlık Sinema Görkemli Bir Törenle Açıldı

Yenişehir Yazlık Sinema Görkemli Bir Törenle Açıldı

13.06.2026 217 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın vizyon projelerinden biri daha hayata geçti. Kentin sosyal ve kültürel hafızasında çok önemli bir yere sahip olan, 1958 yılında açılıp 2013 yılında kapanan tarihi Yenişehir Yazlık Sineması, aslına uygun olarak gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarının ardından kapılarını yeniden Karabüklülere açtı.

14 Haziran Pazar Günü Yenişehir Yazlık Sinema Dünya Kupası Maç Yayını Ücretsiz Ulaşım Saatleri

14 Haziran Pazar Günü Yenişehir Yazlık Sinema Dünya Kupası Maç Yayını Ücretsiz Ulaşım Saatleri

13.06.2026 117 Görüntülenme

Dünya Kupası heyecanını hep birlikte yaşamak için Yenişehir Yazlık Sineması’nda buluşuyoruz!