Belen Köy Mahallesinde Asfalt ve Peyzaj Çalışmaları Tamamlandı
Eklenme Tarihi: 14.10.2024 1888 Görüntülenme

Belen Köy Mahallesinde Asfalt ve Peyzaj Çalışmaları Tamamlandı

Aydınlıkevler, Belen Köy Mahallesi TOKİ ve Çerçiler Köyü Dayıslar Mahallesi güzergâhındaki 4 kilometrelik yolun asfalt yenileme, yol onarımı ve peyzaj düzenleme çalışmaları tamamlandı. Yapılan bu çalışmalarla bölgenin ulaşım altyapısı güçlendirilirken, peyzaj düzenlemeleriyle de çevre daha estetik bir görünüme kavuştu.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, yol yenileme ve peyzaj çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, vatandaşların güvenli ve kaliteli yollarda seyahat etmelerini sağlamak adına çalışmalara devam ettiklerini belirtti. 

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük genelinde ulaşım altyapısının ve çevre düzenlemelerinin geliştirilmesine yönelik çalışmaların kesintisiz devam edeceğini de vurguladı.


Belen Mahallesi TOKİ Bölgesi ve Organize Sanayi Yolunda Uzun ve Titiz Bir Çalışma Yürüttük

Nehir Park Çok Yakında

Nehir Park Çok Yakında

24.10.2026 55 Görüntülenme

Şehrimizin çehresini değiştirecek vizyon projemiz Nehir Park için geri sayım başladı.

Karabük’ümüz Kültür ve Sanatla Buluşmaya Devam Ediyor!

Karabük’ümüz Kültür ve Sanatla Buluşmaya Devam Ediyor!

24.10.2026 70 Görüntülenme

Karadeniz müziğinin ünlü ismi Selçuk Balcı, Karabük Millet Bahçemizde birbirinden güzel eserleriyle hemşehrilerimize unutulmaz bir akşam yaşattı. Bu güzel coşkuya ortak olan tüm hemşehrilerimize ve Selçuk Balcı’ya teşekkür ediyoruz.