Belen Köy Mahallesinde Asfalt ve Peyzaj Çalışmaları Tamamlandı
Eklenme Tarihi: 14.10.2024 1377 Görüntülenme

Belen Köy Mahallesinde Asfalt ve Peyzaj Çalışmaları Tamamlandı

Aydınlıkevler, Belen Köy Mahallesi TOKİ ve Çerçiler Köyü Dayıslar Mahallesi güzergâhındaki 4 kilometrelik yolun asfalt yenileme, yol onarımı ve peyzaj düzenleme çalışmaları tamamlandı. Yapılan bu çalışmalarla bölgenin ulaşım altyapısı güçlendirilirken, peyzaj düzenlemeleriyle de çevre daha estetik bir görünüme kavuştu.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, yol yenileme ve peyzaj çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, vatandaşların güvenli ve kaliteli yollarda seyahat etmelerini sağlamak adına çalışmalara devam ettiklerini belirtti. 

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük genelinde ulaşım altyapısının ve çevre düzenlemelerinin geliştirilmesine yönelik çalışmaların kesintisiz devam edeceğini de vurguladı.


Belen Mahallesi TOKİ Bölgesi ve Organize Sanayi Yolunda Uzun ve Titiz Bir Çalışma Yürüttük

Yerimiz Belli, Hemşehrilerimizin Yanı

Yerimiz Belli, Hemşehrilerimizin Yanı

01.05.2026 31 Görüntülenme

Karabük’te Kadın Emeği Güçleniyor

Karabük’te Kadın Emeği Güçleniyor

30.04.2026 54 Görüntülenme

Karabük’te faaliyet gösteren kadın kooperatifleri, üretim gücünün artırılması ve iş birliğinin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen anlamlı bir buluşmada bir araya geldi.

Prof. Dr. İzzet Öztürk’ten Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Prof. Dr. İzzet Öztürk’ten Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

30.04.2026 39 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı Sayın Prof. Dr. İzzet Öztürk’ü Belediyemizde ağırladık. Nazik ziyaretleri ve kıymetli sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.