Belen Köy Mahallesinde Asfalt ve Peyzaj Çalışmaları Tamamlandı
Eklenme Tarihi: 14.10.2024 1946 Görüntülenme

Belen Köy Mahallesinde Asfalt ve Peyzaj Çalışmaları Tamamlandı

Aydınlıkevler, Belen Köy Mahallesi TOKİ ve Çerçiler Köyü Dayıslar Mahallesi güzergâhındaki 4 kilometrelik yolun asfalt yenileme, yol onarımı ve peyzaj düzenleme çalışmaları tamamlandı. Yapılan bu çalışmalarla bölgenin ulaşım altyapısı güçlendirilirken, peyzaj düzenlemeleriyle de çevre daha estetik bir görünüme kavuştu.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, yol yenileme ve peyzaj çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, vatandaşların güvenli ve kaliteli yollarda seyahat etmelerini sağlamak adına çalışmalara devam ettiklerini belirtti. 

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük genelinde ulaşım altyapısının ve çevre düzenlemelerinin geliştirilmesine yönelik çalışmaların kesintisiz devam edeceğini de vurguladı.


Belen Mahallesi TOKİ Bölgesi ve Organize Sanayi Yolunda Uzun ve Titiz Bir Çalışma Yürüttük

Karabük'ümüzü Büyütüyor, Ulaşımda Yolları Kısaltıyoruz!

Karabük'ümüzü Büyütüyor, Ulaşımda Yolları Kısaltıyoruz!

04.11.2026 42 Görüntülenme

Yeşil Mahalle (Esentepe) Kavşağı'nda trafik yoğunluğunu bitirecek, hemşerilerimize kesintisiz ve konforlu bir sürüş keyfi sunacağız. Şehrimiz için en iyisini yapana kadar devam!

Belediye Meclisimizin Kasım Ayı Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi

Belediye Meclisimizin Kasım Ayı Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi

04.11.2026 45 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Kasım ayı Belediye meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Aldığımız kararların şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.