Belen Köy Mahallesinde Asfalt ve Peyzaj Çalışmaları Tamamlandı
Eklenme Tarihi: 14.10.2024 1119 Görüntülenme

Belen Köy Mahallesinde Asfalt ve Peyzaj Çalışmaları Tamamlandı

Aydınlıkevler, Belen Köy Mahallesi TOKİ ve Çerçiler Köyü Dayıslar Mahallesi güzergâhındaki 4 kilometrelik yolun asfalt yenileme, yol onarımı ve peyzaj düzenleme çalışmaları tamamlandı. Yapılan bu çalışmalarla bölgenin ulaşım altyapısı güçlendirilirken, peyzaj düzenlemeleriyle de çevre daha estetik bir görünüme kavuştu.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, yol yenileme ve peyzaj çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, vatandaşların güvenli ve kaliteli yollarda seyahat etmelerini sağlamak adına çalışmalara devam ettiklerini belirtti. 

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük genelinde ulaşım altyapısının ve çevre düzenlemelerinin geliştirilmesine yönelik çalışmaların kesintisiz devam edeceğini de vurguladı.


Belen Mahallesi TOKİ Bölgesi ve Organize Sanayi Yolunda Uzun ve Titiz Bir Çalışma Yürüttük

Karabük Belediyesi Ölçü ve Ayarlar Memurluğundan Duyuru

Karabük Belediyesi Ölçü ve Ayarlar Memurluğundan Duyuru

02.01.2026 42 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, esnafın kullanmış olduğu ölçü ve tartı aletlerinin kontrol ve muayenesi için bildirim verilmesi, 3516 sayılı ölçüler ve ayarlar kanuna göre ölçü ve tartı aletlerinin 2 yılda bir yapılan periyodik muayene ve damgalama işlemleri için bildirim verme işlemlerinin başladığını duyurdu.

Karabük Belediyesi Kış Şartlarında da Hizmetlerini Kesintisiz Sürdürüyor

Karabük Belediyesi Kış Şartlarında da Hizmetlerini Kesintisiz Sürdürüyor

01.01.2026 49 Görüntülenme

Karabük’te etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşullarına rağmen Karabük Belediyesi, kent genelindeki hizmetlerini planlı ve koordineli şekilde sürdürmeye devam ediyor. Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın talimatları doğrultusunda tüm Belediye birimlerimiz sahada aktif olarak görev yapıyor.

2025, Karabük’te Hizmetin Adı Oldu

2025, Karabük’te Hizmetin Adı Oldu

31.12.2025 49 Görüntülenme

Atılan her adımda emek, yapılan her işte Karabük vardı. 2026’da çok daha büyük hedeflere yürüyoruz.