Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Ankara Caddesinde Esnaf ve Vatandaşlarımızla Bir Araya Geldi
Eklenme Tarihi: 09.10.2024 857 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Ankara Caddesinde Esnaf ve Vatandaşlarımızla Bir Araya Geldi

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret sırasında esnafın taleplerini ve sorunlarını dinleyen Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, belediye olarak her zaman esnafın ve vatandaşın yanında olduklarını vurguladı.

Devam eden projeler hakkında bilgi veren Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, esnafın ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmek için çalışmaların hız kesmeden sürdüğünü belirtirken; "Karabük’ümüzü daha güzel ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için esnafımızla, hemşehrilerimizle el birliğiyle çalışıyoruz. Her zaman olduğu gibi, halkımızın talepleri doğrultusunda adımlar atmaya devam edeceğiz" dedi.

   

Başkan Çetinkaya Dere Islahı Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Başkan Çetinkaya Dere Islahı Çalışmalarını Yerinde İnceledi

13.05.2026 33 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Aydınlıkevler Mahallemizde devam eden dere ıslahı çalışmalarını yerinde inceledik. Dere ıslahı projemizle mahallemize değer katmaya, altyapı sorunlarını kökten çözmeye kararlıyız. Her şey daha yaşanılabilir bir Karabük için" dedi.

Sevgi Varsa Engel Yok

Sevgi Varsa Engel Yok

13.05.2026 36 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Kıymetli eşim Derya Hanım’ın katıldığı; 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğiyle hazırlanan çok özel bir program gerçekleşti. Özel öğrencilerimizin folklor gösterileri ve neşeli şarkılarıyla renk kattığı bu buluşmada bir kez daha gördük ki; sevgi varsa engel yok" dedi.

Karabük’ün Güzelliğine Yağmurun Bereketi Eşlik Etti

Karabük’ün Güzelliğine Yağmurun Bereketi Eşlik Etti

13.05.2026 33 Görüntülenme

Gökten süzülen her damla, toprağa can, şehre huzur. Bugün Karabük’ün güzelliğine yağmurun bereketi eşlik ediyor.