Karabük Belediyesi Bilim ve İnovasyon Merkezi TEKNOFEST’te
Eklenme Tarihi: 07.10.2024 164 Görüntülenme

Karabük Belediyesi Bilim ve İnovasyon Merkezi TEKNOFEST’te

TEKNOFEST 2024 Adana’da bilim ve teknolojiyi buluşturan bu büyük etkinliğe Karabük Belediyesi Bilim ve İnovasyon Merkezi olarak katıldık.

TÜBİTAK Bilim Merkezleri çadırımızda, bilim ve teknolojiye ilgi duyan tüm katılımcılarla dolu dolu anlar yaşadık, gençlerimize ilham verdik ve geleceğin bilim insanlarıyla buluştuk. Karabük’ün bilim ve teknolojiye olan katkısını bu önemli etkinlikte tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz.

Post

Karabük Belediyesi, Yeni Konteyner Yıkama Aracı ile Hijyen Çalışmalarını Güçlendiriyor

15.10.2024 39 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, temizlik çalışmalarına güç katacak yeni konteyner yıkama ve dezenfektan aracını araç filosuna ekledi. Daha temiz ve sağlıklı bir şehir için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yeni aracımızla, şehrimizdeki çöp konteynerlerinin düzenli yıkama ve dezenfekte işlemleri artık daha hızlı ve etkili bir şekilde yapılacak.

Post

Bilim Şenliği Başlıyor

14.10.2024 68 Görüntülenme

Karabük Belediyesi Bilim ve İnovasyon Merkezi olarak ev sahipliğini yaptığımız, TÜBİTAK tarafından desteklenip Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan Karabük Bilim Şenliği; Emeğin Başkenti Bilimle Buluşuyor-3, 17-18-19 Ekim 2024 tarihlerinde Karabük Belediyesi Bilim ve İnovasyon Merkezinde gerçekleştirilecek.

Post

Belen Köy Mahallesinde Asfalt ve Peyzaj Çalışmaları Tamamlandı

14.10.2024 64 Görüntülenme

Aydınlıkevler, Belen Köy Mahallesi TOKİ ve Çerçiler Köyü Dayıslar Mahallesi güzergâhındaki 4 kilometrelik yolun asfalt yenileme, yol onarımı ve peyzaj düzenleme çalışmaları tamamlandı. Yapılan bu çalışmalarla bölgenin ulaşım altyapısı güçlendirilirken, peyzaj düzenlemeleriyle de çevre daha estetik bir görünüme kavuştu.