Karabük’ün Paylaşma Ruhuyla Aşevimiz Gönülleri Isıtıyor
Eklenme Tarihi: 02.10.2024 1096 Görüntülenme

Karabük’ün Paylaşma Ruhuyla Aşevimiz Gönülleri Isıtıyor

Karabük Belediyesi, şehidimiz Ömer Bilal Akpınar’ın ailesinin katkılarıyla yapımı tamamlanan aşeviyle her gün ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sıcak yemek ulaştırıyor.

Kimsesiz, yaşlı, engelli ve maddi durumu yetersiz vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Sosyal sorumluluk anlayışımızla sunduğumuz bu hizmet, Karabük’te dayanışma ruhunu güçlendiriyor.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya bu anlamlı hizmetle ilgili olarak; "Aşevimiz sadece bir yemek noktası değil, Karabük’te yardımlaşma ve birlik olmanın sembolüdür. Belediyemizin en önemli görevlerinden biri, ihtiyaç sahiplerine ulaşarak destek olmaktır ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

100. Yıl Mahallesi 1010. Cadde Trafiğe Açıldı

100. Yıl Mahallesi 1010. Cadde Trafiğe Açıldı

01.08.2026 23 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, 100. Yıl Mahallesi 1010. Cadde’deki altyapı ve üstyapı çalışmalarını tamamlayarak yolu trafiğe açtı. Kent genelindeki ulaşım hamlesine dikkat çeken Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; 5000 Evler Kanyın Köprü, 5000 Evler 33 Nolu Cadde ve Yeşil Mahalle (Esentepe) Rampasının da çok kısa süre içinde hizmete gireceğinin müjdesini verdi.

Çocuklarımız İçin Yaz Şenliği Devam Ediyor

Çocuklarımız İçin Yaz Şenliği Devam Ediyor

01.08.2026 24 Görüntülenme

Evlatlarımızın neşesi, ailelerimizin tebessümüyle Karabük Millet Bahçesi ve Kent Meydanında yine cıvıl cıvıl bir akşam yaşadık!

Her Yerdeyiz

Her Yerdeyiz

01.08.2026 26 Görüntülenme

Karabük’ümüz için 7/24 sahadayız.