Karabük’ün Paylaşma Ruhuyla Aşevimiz Gönülleri Isıtıyor
Eklenme Tarihi: 02.10.2024 213 Görüntülenme

Karabük’ün Paylaşma Ruhuyla Aşevimiz Gönülleri Isıtıyor

Karabük Belediyesi, şehidimiz Ömer Bilal Akpınar’ın ailesinin katkılarıyla yapımı tamamlanan aşeviyle her gün ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sıcak yemek ulaştırıyor.

Kimsesiz, yaşlı, engelli ve maddi durumu yetersiz vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Sosyal sorumluluk anlayışımızla sunduğumuz bu hizmet, Karabük’te dayanışma ruhunu güçlendiriyor.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya bu anlamlı hizmetle ilgili olarak; "Aşevimiz sadece bir yemek noktası değil, Karabük’te yardımlaşma ve birlik olmanın sembolüdür. Belediyemizin en önemli görevlerinden biri, ihtiyaç sahiplerine ulaşarak destek olmaktır ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Post

Karabük Belediyesi, Yeni Konteyner Yıkama Aracı ile Hijyen Çalışmalarını Güçlendiriyor

15.10.2024 37 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, temizlik çalışmalarına güç katacak yeni konteyner yıkama ve dezenfektan aracını araç filosuna ekledi. Daha temiz ve sağlıklı bir şehir için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yeni aracımızla, şehrimizdeki çöp konteynerlerinin düzenli yıkama ve dezenfekte işlemleri artık daha hızlı ve etkili bir şekilde yapılacak.

Post

Bilim Şenliği Başlıyor

14.10.2024 66 Görüntülenme

Karabük Belediyesi Bilim ve İnovasyon Merkezi olarak ev sahipliğini yaptığımız, TÜBİTAK tarafından desteklenip Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan Karabük Bilim Şenliği; Emeğin Başkenti Bilimle Buluşuyor-3, 17-18-19 Ekim 2024 tarihlerinde Karabük Belediyesi Bilim ve İnovasyon Merkezinde gerçekleştirilecek.

Post

Belen Köy Mahallesinde Asfalt ve Peyzaj Çalışmaları Tamamlandı

14.10.2024 62 Görüntülenme

Aydınlıkevler, Belen Köy Mahallesi TOKİ ve Çerçiler Köyü Dayıslar Mahallesi güzergâhındaki 4 kilometrelik yolun asfalt yenileme, yol onarımı ve peyzaj düzenleme çalışmaları tamamlandı. Yapılan bu çalışmalarla bölgenin ulaşım altyapısı güçlendirilirken, peyzaj düzenlemeleriyle de çevre daha estetik bir görünüme kavuştu.