Karabük’ün Paylaşma Ruhuyla Aşevimiz Gönülleri Isıtıyor
Eklenme Tarihi: 02.10.2024 1039 Görüntülenme

Karabük’ün Paylaşma Ruhuyla Aşevimiz Gönülleri Isıtıyor

Karabük Belediyesi, şehidimiz Ömer Bilal Akpınar’ın ailesinin katkılarıyla yapımı tamamlanan aşeviyle her gün ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sıcak yemek ulaştırıyor.

Kimsesiz, yaşlı, engelli ve maddi durumu yetersiz vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Sosyal sorumluluk anlayışımızla sunduğumuz bu hizmet, Karabük’te dayanışma ruhunu güçlendiriyor.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya bu anlamlı hizmetle ilgili olarak; "Aşevimiz sadece bir yemek noktası değil, Karabük’te yardımlaşma ve birlik olmanın sembolüdür. Belediyemizin en önemli görevlerinden biri, ihtiyaç sahiplerine ulaşarak destek olmaktır ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Başkan Çetinkaya Minik Öğrencilerin Piknik Davetine Kayıtsız Kalmadı

Başkan Çetinkaya Minik Öğrencilerin Piknik Davetine Kayıtsız Kalmadı

17.06.2026 39 Görüntülenme

Karabük 5000 Evler Ömer Lütfü Özaytaç İlköğretim Okulu 2-B Sınıfı öğrenci ve velileri, Has Bahçe’de keyifli bir piknik organizasyonu düzenledi. Piknik esnasında sosyal medya üzerinden Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’yı etiketleyerek samimi bir davette bulunan öğrencilerin bu çağrısına, Başkan Çetinkaya’dan anlamlı bir karşılık geldi.

Yeni Nesil Duraklarımızın Konforu Test Edildi, Onaylandı

Yeni Nesil Duraklarımızın Konforu Test Edildi, Onaylandı

16.06.2026 30 Görüntülenme

Şehrimizde yaşayan can dostlarımızı da seviyor, koruyor ve düşünüyoruz. Çünkü Karabük demek huzur demek, güven demek, her canlıya sahip çıkmak demek.

Başkan Çetinkaya Pazara Çıktı:

Başkan Çetinkaya Pazara Çıktı: "Her An Yan Yana Olmaya Devam Edeceğiz"

16.06.2026 31 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, yürüttüğü saha çalışmaları kapsamında Şirinevler Salı Pazarı esnafı ve bölge sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Çetinkaya, Belediye ekiplerimizce devam eden çalışmaları da yerinde inceledi.