Emniyet Park Açıldı
Eklenme Tarihi: 25.09.2024 607 Görüntülenme

Emniyet Park Açıldı

Karabük’ün yeni sosyal yaşam alanlarından biri olan, Üniversite Mahallesi Karabük İl Emniyet Müdürlüğü karşısında yer alan Emniyet Park, bugün düzenlenen törenle halkımızın hizmetine sunuldu.

Açılışa önceki dönem Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çocuklarımızın güvenle oynayabileceği, gençlerimizin spor yapabileceği ve ailelerimizin keyifle vakit geçirebileceği bu modern park, şehrimize yeni bir nefes alanı kazandırdı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya açılışta yaptığı konuşmada; "Daha yaşanabilir bir Karabük için projelerimizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Şehrimizin dört bir yanına kazandırdığımız sosyal alanlarla halkımıza en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz" dedi.


Emniyet Park Açıldı

Ömer Lütfü Özaytaç Caddesi Yeniden Trafiğe Açıldı

Ömer Lütfü Özaytaç Caddesi Yeniden Trafiğe Açıldı

22.12.2025 38 Görüntülenme

Karabük Belediyesi tarafından şehir merkezinde yürütülen altyapı ve üstyapı yenileme çalışmaları kapsamında geçici süreyle trafiğe kapatılan Ömer Lütfü Özaytaç Caddesi, çalışmaların tamamlanmasının ardından yeniden araç trafiğine açıldı.

Sen Bambaşkasın Karabük

Sen Bambaşkasın Karabük

21.12.2025 38 Görüntülenme

Bugün yılın en uzun gecesi… 21 Aralık. Karabük’ün gecesinde de gündüzünde de emek, ışık ve umut var. Sen bambaşkasın Karabük.

Üç Aylar’ımız Mübarek Olsun

Üç Aylar’ımız Mübarek Olsun

21.12.2025 30 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Üç Aylar’ın manevi iklimine bir kez daha kavuşmanın huzurunu yaşıyoruz. Rahmetin, bereketin ve affın kapılarının aralandığı bu mübarek zamanların; gönüllerimize ferahlık, hanelerimize huzur getirmesini diliyorum. Dualarımızın kabul, niyetlerimizin hayra vesile olması temennisiyle… Üç Aylar’ımız mübarek olsun" dedi.