Emniyet Park Açıldı
Eklenme Tarihi: 25.09.2024 976 Görüntülenme

Emniyet Park Açıldı

Karabük’ün yeni sosyal yaşam alanlarından biri olan, Üniversite Mahallesi Karabük İl Emniyet Müdürlüğü karşısında yer alan Emniyet Park, bugün düzenlenen törenle halkımızın hizmetine sunuldu.

Açılışa önceki dönem Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çocuklarımızın güvenle oynayabileceği, gençlerimizin spor yapabileceği ve ailelerimizin keyifle vakit geçirebileceği bu modern park, şehrimize yeni bir nefes alanı kazandırdı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya açılışta yaptığı konuşmada; "Daha yaşanabilir bir Karabük için projelerimizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Şehrimizin dört bir yanına kazandırdığımız sosyal alanlarla halkımıza en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz" dedi.


Emniyet Park Açıldı

Gönlümüz Karabük’te, Gözümüz Yarınlarda

Gönlümüz Karabük’te, Gözümüz Yarınlarda

08.09.2026 36 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Gönlümüz Karabük’te, gözümüz yarınlarda. Bu şehir için alın teri döken, emek veren tüm mesai arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Bir Ömürlük Evet’leri Hayırlı, Yuvaları Daim Olsun"

08.09.2026 33 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Mevlüt Amcamız ile Gülsüm Teyzemizin nikâh akitlerine şahitlik ederek mutluluklarına ortak olduk. Bir ömür boyu aynı yastığa baş koyacak kıymetli büyüklerimize Rabbim sağlık, huzur ve muhabbet içerisinde nice güzel yıllar nasip etsin. Bir ömürlük "evet"leri hayırlı, yuvaları daim olsun" dedi.

Yenişehir Yazlık Sinema’da Kitap Dolu Dayanışma

Yenişehir Yazlık Sinema’da Kitap Dolu Dayanışma

08.09.2026 38 Görüntülenme

Yıllarca kapalı kalan ve Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya tarafından 13 Haziran 2026 tarihinde yeniden hizmete açılan Yenişehir Yazlık Sinema, açıldığı günden bu yana düzenlenen etkinlikler, sosyal projeler ve sunduğu imkânlarla Karabüklülerin yoğun ilgisini görüyor.