Emniyet Park Açıldı
Eklenme Tarihi: 25.09.2024 25 Görüntülenme

Emniyet Park Açıldı

Karabük’ün yeni sosyal yaşam alanlarından biri olan, Üniversite Mahallesi Karabük İl Emniyet Müdürlüğü karşısında yer alan Emniyet Park, bugün düzenlenen törenle halkımızın hizmetine sunuldu.

Açılışa önceki dönem Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çocuklarımızın güvenle oynayabileceği, gençlerimizin spor yapabileceği ve ailelerimizin keyifle vakit geçirebileceği bu modern park, şehrimize yeni bir nefes alanı kazandırdı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya açılışta yaptığı konuşmada; "Daha yaşanabilir bir Karabük için projelerimizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Şehrimizin dört bir yanına kazandırdığımız sosyal alanlarla halkımıza en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz" dedi.


Emniyet Park Açıldı

Post

Karabük Belediyesi Dost Eller Hayır Çarşısı ve Aşevi Hizmete Açıldı

27.09.2024 31 Görüntülenme

Karabük Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik olarak hayata geçirilen Dost Eller Hayır Çarşısı ve Şehidimiz Ömer Bilal Akpınar’ın ailesinin katkılarıyla yapımı tamamlanan Aşevi, Bayır Mahalle Sosyal Yaşam Merkezi’nde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Post

Mobil İkram Aracımız Hizmete Başladı

27.09.2024 26 Görüntülenme

Karabük Belediyesi’nin ücretsiz mobil ikram aracı, bugün itibarıyla hizmet vermeye başladı. İlk durak olarak Cuma Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunan araç, vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Post

Dost Eller Hayır Çarşısı ve Aşevi Açılıyor

26.09.2024 32 Görüntülenme

Karabük Belediyesi olarak, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma kültürünü güçlendirecek yeni bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yüzünü güldürecek Dost Eller Hayır Çarşısı ve Aşevi, siz değerli hemşehrilerimizin katılımlarıyla hizmete açılıyor.