Emniyet Park Açıldı
Eklenme Tarihi: 25.09.2024 903 Görüntülenme

Emniyet Park Açıldı

Karabük’ün yeni sosyal yaşam alanlarından biri olan, Üniversite Mahallesi Karabük İl Emniyet Müdürlüğü karşısında yer alan Emniyet Park, bugün düzenlenen törenle halkımızın hizmetine sunuldu.

Açılışa önceki dönem Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çocuklarımızın güvenle oynayabileceği, gençlerimizin spor yapabileceği ve ailelerimizin keyifle vakit geçirebileceği bu modern park, şehrimize yeni bir nefes alanı kazandırdı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya açılışta yaptığı konuşmada; "Daha yaşanabilir bir Karabük için projelerimizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Şehrimizin dört bir yanına kazandırdığımız sosyal alanlarla halkımıza en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz" dedi.


Emniyet Park Açıldı

Çocuklar İçin Yaz Şenliği Coşkusu Bu Kez 5000 Evler Has Bahçe’de

Çocuklar İçin Yaz Şenliği Coşkusu Bu Kez 5000 Evler Has Bahçe’de

21.07.2026 5 Görüntülenme

Karabük Belediyesi tarafından düzenlenen ve çocukların yaz anılarına renk katmayı hedefleyen "Çocuklar İçin Yaz Şenliği" etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Kıbrıs Türk’tür, Türk Kalacak!

Kıbrıs Türk’tür, Türk Kalacak!

20.07.2026 45 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Kahraman ordumuzun Ada'ya barış ve huzur getirdiği şanlı zaferin 52. yılı kutlu olsun. Tarihe altın harflerle yazılan bu kutlu günde, Kıbrıs Türkünün hürriyeti için can veren aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Kıbrıs Türk’tür, Türk kalacak!" dedi.