Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Bağ-Essan Sanayi Sitesi Esnafını Ziyaret Etti
Eklenme Tarihi: 23.09.2024 101 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Bağ-Essan Sanayi Sitesi Esnafını Ziyaret Etti

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Ahilik Haftası dolayısıyla AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ile birlikte Bağ-Essan Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi.

Ahilik geleneğini yaşatan esnafın önemine dikkat çeken Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, esnafın görüş ve taleplerini dinleyerek istişarelerde bulundu.

Ziyareti sırasında esnafa hitap eden Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Ahilik, toplumsal dayanışmanın, dürüst ticaretin ve kardeşlik bağlarının en önemli simgesidir. Bizler, esnaflarımızın bu kültürü yaşatarak, Karabük’ün ekonomisine ve sosyal hayatına kattıkları değeri önemsiyoruz. Karabük Belediyesi olarak her zaman esnafımızın yanında olacağız. Sorunlarınızı çözme noktasında elimizden geleni yapacağız" dedi.

   


Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Bağ-Essan Sanayi Sitesi Esnafını Ziyaret Etti

Post

Belen Köy Asfalt Yenileme Çalışması ve Çevre Düzenlemesi Başladı

24.09.2024 80 Görüntülenme

Karabük Belediyesi’nin finansmanıyla, Karabük İl Özel İdaresi tarafından Aydınlıkevler, Belen Köy TOKİ ve Çerçiler Köyü Dayıslar Mahallesi güzergahındaki 4 km uzunluğundaki yolda asfalt yenileme ve yol onarım çalışması başladı.

Post

Emniyet Park Açılıyor

24.09.2024 60 Görüntülenme

Karabük’ün yeni sosyal yaşam alanı Emniyet Park, 25 Eylül 2024 Çarşamba günü saat 18.00’de halkımızın hizmetine açılıyor.

Post

Karabük’te Ahilik Haftası Coşkuyla Kutlandı

23.09.2024 41 Görüntülenme

Karabük, köklü Ahilik geleneğinin kutlamalarına bu yıl ilk kez ev sahipliği yaparak anlamlı bir kutlamaya imza attı.