Karabük Belediyesinden 180 Ülkede Eş Zamanlı Gerçekleştirilen Dünya Temizlik Günü Etkinliği’ne Destek
Eklenme Tarihi: 21.09.2024 1042 Görüntülenme

Karabük Belediyesinden 180 Ülkede Eş Zamanlı Gerçekleştirilen Dünya Temizlik Günü Etkinliği’ne Destek

Çevre bilincinin artırılması ve iklim değişikliğiyle mücadeleye destek vermek amacıyla, Dünya’nın en büyük sivil toplum hareketi **Lets Do It Turkey** (Haydi Yapalım Derneği) öncülüğünde, Karabük Belediyesinin ve Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü destekleriyle Kent Ormanı’nda çevre temizliği etkinliği gerçekleştirildi.

Dünya genelinde 180 ülkede ve 81 ilimizde aynı anda düzenlenen Dünya Temizlik Günü’nün bir parçası olan bu etkinlikle, daha temiz bir Karabük ve daha sağlıklı bir gelecek için el ele verdik.

Unutmayalım ki doğa, gelecek nesillere bırakacağımız en değerli mirasımızdır. Çevremizi temiz tutmak, sadece bugün için değil yarınlarımız için de bir sorumluluktur. Hep birlikte daha temiz ve yeşil bir dünya için adım atalım.

 

Karabük’te Değişim Rüzgarı: 1010. Cadde Modern Bir Bulvara Dönüşüyor

Karabük’te Değişim Rüzgarı: 1010. Cadde Modern Bir Bulvara Dönüşüyor

16.07.2026 33 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, 100. Yıl Mahallesi’nin en yoğun güzergahlarından biri olan 1010. Cadde’de yürüttüğü kapsamlı yenileme çalışmalarında asfalt serimi başladı. Altyapısı tamamlanan cadde, modern bir bulvar olarak şehre kazandırılıyor.

Yaz Tatilinde Bilimin Heyecanını Keşfetmeye Hazır mısınız?

Yaz Tatilinde Bilimin Heyecanını Keşfetmeye Hazır mısınız?

16.07.2026 27 Görüntülenme

Karabük Bilim Merkezi’nde düzenlenecek birbirinden eğlenceli atölyelerle çocuklarımız; öğrenirken üretecek, keşfederken eğlenecek. Bilim, teknoloji ve hayal gücünü bir araya getiren bu özel etkinliklerde yerinizi şimdiden ayırtın.

15 Temmuz, Milletimizin Yazdığı Şanlı Bir Destandır

15 Temmuz, Milletimizin Yazdığı Şanlı Bir Destandır

16.07.2026 29 Görüntülenme

Karabük’ümüz, birlik ve beraberlik ruhuyla bu anlamlı günde yine tek yürek oldu. Aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyoruz.