Karabük Ulaşım Mobil Uygulaması ile Ulaşım Daha Kolay
Eklenme Tarihi: 17.09.2024 84 Görüntülenme

Karabük Ulaşım Mobil Uygulaması ile Ulaşım Daha Kolay

Karabük Ulaşım mobil uygulaması, Google Play Store ve Apple Store’da kullanıcılarla buluşarak daha rahat bir ulaşım deneyimi sunuyor.

Bu uygulama sayesinde harita üzerinden kart merkezlerini görebilir, fiziksel ulaşım kartlarınızı hesabınıza ekleyebilir, kart bilgilerinizi ve işlemlerinizi kolayca takip edebilir ve kartınıza bakiye yükleyebilirsiniz.

Karabük Ulaşım mobil uygulamasını aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz:

Karabük Belediyesi "Hacer" Filmiyle Kültürel Bir Projeye Ev Sahipliği Yapıyor

18.09.2024 69 Görüntülenme

Yeşim Tonbaz’ın yönettiği ilk uzun metrajlı film "Hacer", Karabük’te çekimlere başladı. TRT ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle hayata geçirilen film, Karabük Belediyesi’nin sağladığı önemli katkılarla ilerliyor. "Hacer", Karabük’te çekilen ilk uzun metrajlı film olma özelliği taşıyor.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

18.09.2024 67 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.