Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisleri Yarın Açılıyor
Eklenme Tarihi: 12.09.2024 536 Görüntülenme

Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisleri Yarın Açılıyor

Karabük’ün önemli kültürel ve tarihi simgelerinden biri olan Yenişehir Havuzlu Bahçe Tesisleri, 13 Eylül Cuma günü saat 19.00’da düzenlenecek törenle yeniden halkımızın hizmetine sunuluyor.

Uzun süredir kapalı olan ve yapılan yenileme çalışmalarıyla Karabüklülerin hasretle beklediği Havuzlu Bahçe, şehrimizin tarihine ve doğal güzelliklerine ev sahipliği yapmaya devam edecek.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, açılışa ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Karabük’ümüzün önemli değerlerinden biri olan Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisleri’ni sizlerle yeniden buluşturacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Burası, geçmişten bugüne şehrimizin manevi ve kültürel mirasını yansıtan, hepimizin gönlünde ayrı bir yere sahip olan bir mekândır. Kardemir ile gerçekleştirdiğimiz gayretli çalışmalar sonucunda bu kıymetli alanı tekrar halkımızın kullanımına sunuyoruz. Ayrıca, diğer sosyal tesislerimizde olduğu gibi Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisimizde de misafirlerimizin keyifli vakit geçirebilmesi için fiyatları makul seviyede tuttuk; örneğin, çay fiyatımız 5 TL.

13 Eylül Cuma günü saat 19.00’da düzenleyeceğimiz açılış törenimize tüm Karabüklü hemşehrilerimi bekliyorum."


Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisleri Yarın Açılıyor

Post

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Prof. Dr. Vedat Işıkhan’a Ziyaret

17.09.2024 64 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ile AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı ziyaret ederek şehrimiz adına önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

Post

Karabük Ulaşım Mobil Uygulaması ile Ulaşım Daha Kolay

17.09.2024 54 Görüntülenme

Karabük Ulaşım mobil uygulaması, Google Play Store ve Apple Store’da kullanıcılarla buluşarak daha rahat bir ulaşım deneyimi sunuyor.

Post

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’dan Suların Neden Kireçli Olduğu ile İlgili Basın Açıklaması

16.09.2024 158 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, suların neden kireçli olduğu ile ilgili basın açıklaması yayınladı.