Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisleri Yarın Açılıyor
Eklenme Tarihi: 12.09.2024 6199 Görüntülenme

Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisleri Yarın Açılıyor

Karabük’ün önemli kültürel ve tarihi simgelerinden biri olan Yenişehir Havuzlu Bahçe Tesisleri, 13 Eylül Cuma günü saat 19.00’da düzenlenecek törenle yeniden halkımızın hizmetine sunuluyor.

Uzun süredir kapalı olan ve yapılan yenileme çalışmalarıyla Karabüklülerin hasretle beklediği Havuzlu Bahçe, şehrimizin tarihine ve doğal güzelliklerine ev sahipliği yapmaya devam edecek.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, açılışa ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Karabük’ümüzün önemli değerlerinden biri olan Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisleri’ni sizlerle yeniden buluşturacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Burası, geçmişten bugüne şehrimizin manevi ve kültürel mirasını yansıtan, hepimizin gönlünde ayrı bir yere sahip olan bir mekândır. Kardemir ile gerçekleştirdiğimiz gayretli çalışmalar sonucunda bu kıymetli alanı tekrar halkımızın kullanımına sunuyoruz. Ayrıca, diğer sosyal tesislerimizde olduğu gibi Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisimizde de misafirlerimizin keyifli vakit geçirebilmesi için fiyatları makul seviyede tuttuk; örneğin, çay fiyatımız 5 TL.

13 Eylül Cuma günü saat 19.00’da düzenleyeceğimiz açılış törenimize tüm Karabüklü hemşehrilerimi bekliyorum."


Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisleri Yarın Açılıyor

Haydi Türkiye, Bu Akşam Yine Tek Yürek!

Haydi Türkiye, Bu Akşam Yine Tek Yürek!

28.09.2026 51 Görüntülenme

A Millî Takımımızın İtalya karşısındaki UEFA Uluslar Ligi mücadelesini Yenişehir Yazlık Sinema’da hep birlikte izliyoruz.

Yeni Haftaya Birlik, Beraberlik ve Hizmet Azmiyle Başlıyoruz

Yeni Haftaya Birlik, Beraberlik ve Hizmet Azmiyle Başlıyoruz

28.09.2026 47 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Yeni haftaya birlik, beraberlik ve hizmet azmiyle başlıyoruz. Rabbim şehrimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olan güzel bir hafta nasip etsin" dedi.

Karabük Bu Hafta Sonu da Evlatlarımızın Neşesiyle Şenlendi

Karabük Bu Hafta Sonu da Evlatlarımızın Neşesiyle Şenlendi

27.09.2026 47 Görüntülenme

Millet Bahçesi ve Kent Meydanı'nı bayram yerine çeviren tüm yavrularımıza ve ailelerimize yürekten teşekkürler.