Başkan Çetinkaya’dan Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı
Eklenme Tarihi: 09.09.2024 170 Görüntülenme

Başkan Çetinkaya’dan Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, tüm öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya mesajında; "2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlaması vesilesiyle, tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize başarı ve mutluluk dolu bir yıl diliyorum. Eğitimin, toplumların gelişiminde hayati bir öneme sahip olduğunun bilincindeyiz ve bu amaçla Karabük Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız.

Sevgili öğrenciler, sizlerin başarıları bizim gurur kaynağımız. Eğitim yolculuğunuzda azimle çalışmanızı ve hayallerinize ulaşmanızı dilerim. Değerli öğretmenlerimiz ve kıymetli velilerimiz, sizlerin desteği ve emeği, çocuklarımızın geleceğinde en büyük güvencemizdir.

Hep birlikte, güçlü ve aydınlık bir geleceğe adım atacağımıza inanıyorum. Yeni eğitim - öğretim yılının hepimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Post

Karabük Belediyesi "Hacer" Filmiyle Kültürel Bir Projeye Ev Sahipliği Yapıyor

18.09.2024 25 Görüntülenme

Yeşim Tonbaz’ın yönettiği ilk uzun metrajlı film "Hacer", Karabük’te çekimlere başladı. TRT ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle hayata geçirilen film, Karabük Belediyesi’nin sağladığı önemli katkılarla ilerliyor. "Hacer", Karabük’te çekilen ilk uzun metrajlı film olma özelliği taşıyor.

Post

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

18.09.2024 30 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.