Karabük - Kastamonu Yolu Ulaşıma Açılmıştır
Eklenme Tarihi: 31.08.2024 601 Görüntülenme

Karabük - Kastamonu Yolu Ulaşıma Açılmıştır

Bugün saat 18.30 civarında başlayan ani sağanağın ardından, şehrimizde 1023. Sokak’ta su baskını meydana gelmiş ve Karabük - Kastamonu yolu geçici olarak ulaşıma kapanmıştır. Karabük Belediyesi araç ve personellerinin yanı sıra AFAD, İl Özel İdare, Karayolları ve Kardemir’in destekleriyle yol tekrar ulaşıma açılmıştır.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Yaşanan ani sağanak yağış sonrası şehrimizde meydana gelen su baskınlarına karşı hızlı bir şekilde müdahale eden ekiplerimize ve destek olan tüm kurumlara teşekkür ediyorum. Birlikte hareket ederek sorunların üstesinden geliyoruz. Ayrıca bu süreçte desteklerini esirgemeyen Karabük Valisi Mustafa Yavuz’a, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç’a ve AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt’a teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte, bu tür olumsuz hava koşullarına karşı her zaman tedbirler alarak vatandaşlarımızın güvenliği ve huzuru için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz."

   

Post

Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz’dan, İtfaiye Müdürlüğümüze Ziyaret

05.06.2025 37 Görüntülenme

Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz, İtfaiye Müdürlüğümüzü ziyaret ederek görev başındaki personelimizin Kurban Bayramı’nı kutladı.

Post

Başkan Çetinkaya, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı’yı Eflani’de Ağırladı

05.06.2025 34 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı’yı Eflani’de ağırladık. Şehrimize DSİ, tarım, hayvancılık ve orman alanlarında verdiği güçlü destekler için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum. Karabük’ümüzün kalkınması için iş birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.