Karabük - Kastamonu Yolu Ulaşıma Açılmıştır
Eklenme Tarihi: 31.08.2024 1608 Görüntülenme

Karabük - Kastamonu Yolu Ulaşıma Açılmıştır

Bugün saat 18.30 civarında başlayan ani sağanağın ardından, şehrimizde 1023. Sokak’ta su baskını meydana gelmiş ve Karabük - Kastamonu yolu geçici olarak ulaşıma kapanmıştır. Karabük Belediyesi araç ve personellerinin yanı sıra AFAD, İl Özel İdare, Karayolları ve Kardemir’in destekleriyle yol tekrar ulaşıma açılmıştır.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Yaşanan ani sağanak yağış sonrası şehrimizde meydana gelen su baskınlarına karşı hızlı bir şekilde müdahale eden ekiplerimize ve destek olan tüm kurumlara teşekkür ediyorum. Birlikte hareket ederek sorunların üstesinden geliyoruz. Ayrıca bu süreçte desteklerini esirgemeyen Karabük Valisi Mustafa Yavuz’a, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç’a ve AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt’a teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte, bu tür olumsuz hava koşullarına karşı her zaman tedbirler alarak vatandaşlarımızın güvenliği ve huzuru için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz."

   

Çakır’dan Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Çakır’dan Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

01.10.2026 51 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Amasra Belediye Başkanı Sayın Recai Çakır’ı belediyemizde ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.