Karabük Belediyesi Tüm Birimleriyle Sahada
Eklenme Tarihi: 30.08.2024 1012 Görüntülenme

Karabük Belediyesi Tüm Birimleriyle Sahada

Bugün Karabük, yalnızca 3 saat içinde son zamanların en yoğun yağışını aldı. Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Belediye Başkan Yardımcılarımız ve Müdürlerimiz ile tüm saha çalışanlarımızla birlikte sahaya indiler.

Şiddetli yağışlar nedeniyle meydana gelen su baskınları ve yollardaki olumsuzluklara anında müdahale eden 105 personelimiz ve 43 aracımız hızlıca koordine olarak tüm problemli noktalara AFAD ve İl Özel İdare’den destek alarak müdahale etti.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bugün Karabük’te etkili olan yoğun yağış nedeniyle tüm ekiplerimizle birlikte hızlı bir şekilde harekete geçtik. Su baskınları ve diğer olumsuzluklara karşı 105 personelimiz ve 43 aracımızla sahadayız. Şehrimizin güvenliğini sağlamak önceliğimizdir. Sabır ve destekleri için tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum."

Bazı Kahramanlar Pelerin Takmaz

Bazı Kahramanlar Pelerin Takmaz

30.06.2026 8 Görüntülenme

TÜBİTAK Bilim Merkezleri Yaz Akademisi Başlıyor!

TÜBİTAK Bilim Merkezleri Yaz Akademisi Başlıyor!

30.06.2026 37 Görüntülenme

Yaz tatilinde bilimi ve teknolojiyi keşfetmeye hazır mısınız?

Kanyon Köprü Trafiğe Kapandı, Modernizasyon Çalışmaları Başladı

Kanyon Köprü Trafiğe Kapandı, Modernizasyon Çalışmaları Başladı

29.06.2026 43 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, şehir içi ulaşım konforunu ve güvenliğini artırmak amacıyla Kanyon Köprü’de kapsamlı bakım, onarım ve tadilat çalışmalarına start verdi. Trafik yoğunluğunu en aza indirmek için okulların kapanma dönemine denk getirilen proje kapsamında, köprü geçici süreyle ulaşıma kapatıldı.