Karabük Belediyesi Tüm Birimleriyle Sahada
Eklenme Tarihi: 30.08.2024 635 Görüntülenme

Karabük Belediyesi Tüm Birimleriyle Sahada

Bugün Karabük, yalnızca 3 saat içinde son zamanların en yoğun yağışını aldı. Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Belediye Başkan Yardımcılarımız ve Müdürlerimiz ile tüm saha çalışanlarımızla birlikte sahaya indiler.

Şiddetli yağışlar nedeniyle meydana gelen su baskınları ve yollardaki olumsuzluklara anında müdahale eden 105 personelimiz ve 43 aracımız hızlıca koordine olarak tüm problemli noktalara AFAD ve İl Özel İdare’den destek alarak müdahale etti.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bugün Karabük’te etkili olan yoğun yağış nedeniyle tüm ekiplerimizle birlikte hızlı bir şekilde harekete geçtik. Su baskınları ve diğer olumsuzluklara karşı 105 personelimiz ve 43 aracımızla sahadayız. Şehrimizin güvenliğini sağlamak önceliğimizdir. Sabır ve destekleri için tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum."

Filenin Sultanları Yarı Finalde

Filenin Sultanları Yarı Finalde

04.09.2025 35 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Dünya Voleybol Şampiyonası’nda çeyrek final heyecanında ABD’yi 3-1’lik skorla devirerek yarı finale yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımımızı tebrik ederim. Yarı Final müsabakasında Japonya karşısında başarılar dilerim, yolunuz açık olsun" dedi.

Başkan Çetinkaya, Sayın Ahmet Gülşen’i Ziyaret Etti

Başkan Çetinkaya, Sayın Ahmet Gülşen’i Ziyaret Etti

04.09.2025 28 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Karayolları Genel Müdürü Sayın Ahmet Gülşen ile Karabük’ümüzde devam eden ve planlanan karayolu projelerini değerlendirdik. Şehir merkezi ile çevre yollarının entegrasyonu, trafik yoğunluğunun azaltılması ve ulaşım konforunun artırılması için yürütülen çalışmaları ele aldık" dedi.

Başkan Çetinkaya, Sayın Abdulkadir Uraloğlu’nu Ziyaret Etti

Başkan Çetinkaya, Sayın Abdulkadir Uraloğlu’nu Ziyaret Etti

04.09.2025 32 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Milletvekillerimiz, İl Başkanımız ve İl Genel Meclis Başkanımızla birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ettik. Gar Sahası ve Lojistik Merkezi başta olmak üzere, demiryolu ve karayolu yatırımlarını istişare ettik" dedi.