Büyük Zaferin 102. Yılını Kutladık
Eklenme Tarihi: 30.08.2024 871 Görüntülenme

Büyük Zaferin 102. Yılını Kutladık

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı, Karabük Valiliği Atatürk Anıtı’nda düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı. Ardından Valilik Makamında Vali Mustafa Yavuz, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin, Ali Keskinkılıç, Cevdet Akay, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya ve Garnizon Komutanı Piyade Albay Yavuz Çörekçi tarafından tebrikler kabul edildi.

Tebriklerin kabulünün ardından, protokol üyeleri ve Karabük halkının katılımıyla Kemal Güneş Caddesi’nde coşkulu bir kutlama programı gerçekleştirildi.

   


Büyük Zaferin 102. Yılını Kutladık

Ömer Lütfü Özaytaç Caddesi Yeniden Trafiğe Açıldı

Ömer Lütfü Özaytaç Caddesi Yeniden Trafiğe Açıldı

22.12.2025 29 Görüntülenme

Karabük Belediyesi tarafından şehir merkezinde yürütülen altyapı ve üstyapı yenileme çalışmaları kapsamında geçici süreyle trafiğe kapatılan Ömer Lütfü Özaytaç Caddesi, çalışmaların tamamlanmasının ardından yeniden araç trafiğine açıldı.

Sen Bambaşkasın Karabük

Sen Bambaşkasın Karabük

21.12.2025 37 Görüntülenme

Bugün yılın en uzun gecesi… 21 Aralık. Karabük’ün gecesinde de gündüzünde de emek, ışık ve umut var. Sen bambaşkasın Karabük.

Üç Aylar’ımız Mübarek Olsun

Üç Aylar’ımız Mübarek Olsun

21.12.2025 28 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Üç Aylar’ın manevi iklimine bir kez daha kavuşmanın huzurunu yaşıyoruz. Rahmetin, bereketin ve affın kapılarının aralandığı bu mübarek zamanların; gönüllerimize ferahlık, hanelerimize huzur getirmesini diliyorum. Dualarımızın kabul, niyetlerimizin hayra vesile olması temennisiyle… Üç Aylar’ımız mübarek olsun" dedi.