Karabük Belediyesinden Çocuklara Özel Pony Club Etkinliği Kordon Park’ta Gerçekleşti
Eklenme Tarihi: 24.08.2024 161 Görüntülenme

Karabük Belediyesinden Çocuklara Özel Pony Club Etkinliği Kordon Park’ta Gerçekleşti

Karabük Belediyesi, Türkiye Jokey Kulübü (TJK) iş birliğiyle Kordon Park’ta düzenlediği 'Pony Club' etkinliğiyle çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. Türkiye Jokey Kulübü’nün çocuk yaşta at sevgisini geliştirmek amacıyla 2014 yılında başlattığı 'Pony Club Şehrinize Geliyor' projesinin bu kez Karabük’te gerçekleştirilmesi büyük bir ilgiyle karşılandı.

Etkinlik, güvenlik önlemleri alınarak gerçekleştirildi. Kask ve yelek giydirilen çocuklar, uzman eğitmenler eşliğinde sevimli midilli atlarına binerek doyasıya eğlendiler.

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, etkinlikle ilgili şu açıklamayı yaptı: "Çocuklarımızın gelişimine katkı sağlayacak her türlü projeye Karabük Belediyesi olarak destek veriyoruz. Türkiye Jokey Kulübü ile iş birliği yaparak düzenlediğimiz ‘Pony Club’ etkinliği, çocuklarımızın hayvan sevgisini artırmak açısından büyük önem taşıyor. Onların atlarla geçirdiği bu güzel anlara tanıklık etmek, bizler için tarifsiz bir mutluluk.

Karabük’ü her alanda daha yaşanabilir kılmak için çalışmalarımıza devam ederken, çocuklarımızın sosyal ve kültürel gelişimine katkıda bulunacak etkinliklere de öncelik vermeye devam edeceğiz. Bu güzel etkinliğe katılan ailelerimize, çocuklarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

   

Post

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’dan Suların Neden Kireçli Olduğu ile İlgili Basın Açıklaması

16.09.2024 20 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, suların neden kireçli olduğu ile ilgili basın açıklaması yayınladı.

Post

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan Ahilik Haftası Mesajı

16.09.2024 23 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Ahilik Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında Ahilik geleneğinin toplumsal hayatımızdaki önemine dikkat çekti.

Post

Başkan Çetinkaya: "Tebrikler Bizim Takım"

15.09.2024 21 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Ligin ikinci karşılaşmasında Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda Osmaniyespor’u 1-0 mağlup eden gururumuz Karabük İdman Yurdu futbolcularımızı, kulüp yöneticilerimizi, teknik ekibimizi ve kıymetli taraftarlarımızı kutlarız. Yolun sonu şampiyonluk olsun" dedi.