Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Kıbrıs Barış Harekâtının 50. Yılı Kutlama Törenine Katıldı
Eklenme Tarihi: 20.07.2024 305 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Kıbrıs Barış Harekâtının 50. Yılı Kutlama Törenine Katıldı

Kıbrıs Barış Harekâtının 50. yılı kutlamaları, Kıbrıs Türklerinin efsanevi liderleri Dr. Fazıl Küçük ve Rauf Denktaş’ın anıt mezarlarının ziyaret edilmesinin ardından Lefkoşa’da Dr. Fazıl Küçük Bulvarında resmi geçitle başladı.

Törene Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Sayın Numan Kurtulmuş, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel, YRP Genel Başkanı Sayın Fatih Erbakan, DSP Genel Başkanı Sayın Önder Aksakal, BBP Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici, HÜDA PAR Genel Sekreteri Sayın Şehzade Demir, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Alparslan Bayraktar, Sağlık Bakanı Sayın Kemal Memişoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Abdulkadir Uraloğlu, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri ile birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davetleri üzerine Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya katıldı.

Görkemli törende Türk Silahlı Kuvvetleri de gövde gösterisi yaptı. Türk donanmasının en büyük savaş gemisi TCG Anadolu, 50 gemi eşliğinde Girne’de denizde geçit töreni düzenledi. Türk Yıldızları gösteri uçaklarının yanı sıra 4 tane F-16 savaş uçağı, helikopterler ve milli olarak geliştirilen 2 Akıncı TİHA ile Bayraktar İHA tören alanı üzerinde tarihi bir uçuşa imza attı.

Tören, askerler, gaziler ve mücahitler ile son dönemde üretilen savunma sanayi araçlarının geçişiyle sona erdi.

Post

Karabük Bilim Şenliği Başladı

17.10.2024 59 Görüntülenme

Karabük Belediyesi Bilim ve İnovasyon Merkezinin ev sahipliğinde, TÜBİTAK destekli Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karabük Belediyesi tarafından organize edilen Emeğin Başkenti Bilimle Buluşuyor-3 Bilim Şenliği bugün düzenlenen törenle başladı.

Post

Karabük Belediyesi, Yeni Konteyner Yıkama Aracı ile Hijyen Çalışmalarını Güçlendiriyor

15.10.2024 97 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, temizlik çalışmalarına güç katacak yeni konteyner yıkama ve dezenfektan aracını araç filosuna ekledi. Daha temiz ve sağlıklı bir şehir için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yeni aracımızla, şehrimizdeki çöp konteynerlerinin düzenli yıkama ve dezenfekte işlemleri artık daha hızlı ve etkili bir şekilde yapılacak.

Post

Bilim Şenliği Başlıyor

14.10.2024 154 Görüntülenme

Karabük Belediyesi Bilim ve İnovasyon Merkezi olarak ev sahipliğini yaptığımız, TÜBİTAK tarafından desteklenip Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan Karabük Bilim Şenliği; Emeğin Başkenti Bilimle Buluşuyor-3, 17-18-19 Ekim 2024 tarihlerinde Karabük Belediyesi Bilim ve İnovasyon Merkezinde gerçekleştirilecek.