Vefat ve Başsağlığı
Eklenme Tarihi: 18.07.2024 466 Görüntülenme

Vefat ve Başsağlığı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Yortan beldesi önceki dönem Belediye Başkanı Ali Şık’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dilerim. Mekânı cennet olsun" dedi.

Trafik Düzeni ve Güvenliği İçin Sahadayız

06.09.2024 74 Görüntülenme

Yeni eğitim - öğretim yılı başlamadan önce okul önlerinde yaya geçidi çizgilerimizi yeniliyoruz. Lütfen trafik kurallarına dikkat edelim. Hatırlayalım; Yaya Öncelikli Trafik.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan Ankara Caddesi Esnafına Ziyaret

05.09.2024 73 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Ankara Caddesindeki esnafları ziyaret ederek onların taleplerini ve önerilerini dinledi. Ziyarette, Karabük Milletvekilleri Ali Keskinkılıç ve Cem Şahin ile AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt’da yer aldı.

Başkan Çetinkaya Deneyim Paylaşım Toplantısı’na Katıldı

04.09.2024 122 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Isparta’da düzenlenen “Deneyim Paylaşım Toplantısı”na katıldı.