15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Karabük’te Anıldı
Eklenme Tarihi: 16.07.2024 770 Görüntülenme

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Karabük’te Anıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü tüm yurtta olduğu gibi, kalkışmaya ilk meydan okuyan şehrimiz Karabük’te de andık.

Kemal Güneş Caddesinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program protokol konuşmaları ile devam etti.

Programa Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz, AK Parti Karabük Milletvekilleri Sayın Cem Şahin ve Sayın Ali Keskinkılıç, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Sayın İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Sayın Mehmet Ali Hasan Köse, AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın Ferhat Salt, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler ve şehit yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

15 Temmuz’a yönelik düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz tarafından hediyelerinin verilmesinin ardından, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın halka hitabı kurulan dev ekrandan takip edildi.

Program yapılan gösteriler ile son buldu.

Belediye Meclisimizin Aralık Ayı Olağanüstü Toplantısı Gerçekleştirildi

Belediye Meclisimizin Aralık Ayı Olağanüstü Toplantısı Gerçekleştirildi

23.12.2025 18 Görüntülenme

Belediye Başkan Yardımcımız Fatih Ustaoğlu’nun başkanlığında, Aralık ayı olağanüstü meclis toplantısı gerçekleştirildi. Alınan kararların şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını dileriz.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "100. Yıl Mahallesindeyiz"

23.12.2025 21 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "100. Yıl Mahallemizde esnafımızı ziyaret ederek hayırlı işler diledik. Güler yüzleri, samimi sohbetleri ve şehrimize kattıkları değer için her birine teşekkür ediyorum. Esnafımızla omuz omuza, Karabük için çalışmayı sürdüreceğiz" dedi.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Açılış Programına Katıldı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Açılış Programına Katıldı

23.12.2025 26 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Eren Pide’nin, yapılan yenileme çalışmalarının ardından Karabük Mahallesinde yeniden hizmete açılması dolayısıyla düzenlenen açılış programına katılım sağladık. Bu anlamlı gün vesilesiyle Huzurevi’nde kalan büyüklerimizi işletmede misafir ederek güzel bir dayanışma örneği sergileyen işletme sahibi Muhammet Eren’e teşekkür ediyor, kendisine hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum" dedi.