15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Karabük’te Anıldı
Eklenme Tarihi: 16.07.2024 1005 Görüntülenme

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Karabük’te Anıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü tüm yurtta olduğu gibi, kalkışmaya ilk meydan okuyan şehrimiz Karabük’te de andık.

Kemal Güneş Caddesinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program protokol konuşmaları ile devam etti.

Programa Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz, AK Parti Karabük Milletvekilleri Sayın Cem Şahin ve Sayın Ali Keskinkılıç, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Sayın İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Sayın Mehmet Ali Hasan Köse, AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın Ferhat Salt, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler ve şehit yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

15 Temmuz’a yönelik düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz tarafından hediyelerinin verilmesinin ardından, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın halka hitabı kurulan dev ekrandan takip edildi.

Program yapılan gösteriler ile son buldu.

Kur'an'ın İzinde Yürüyen Minik Kursiyerlerimize, Belediyemizden Tatlı Bir İkram!

Kur'an'ın İzinde Yürüyen Minik Kursiyerlerimize, Belediyemizden Tatlı Bir İkram!

11.08.2026 25 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Kur’an izinde yürüyen minik yavrularımıza tatlı bir ikramımız var. Yarın şehrimizdeki Kur’an kurslarında dondurmalar bizden. Afiyet olsun çocuklar" dedi.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Rabbim Evlatlarımızın Zihin Açıklığını ve Neşesini Daim Eylesin"

11.08.2026 27 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Kıymetli eşim Derya Hanım, KAMER Kur'an Kursu’ndaki minik evlatlarımızı ziyaret ederek dualarına ve neşelerine ortak oldu. Bizlerde bu güzel günü serin bir tebessümle tatlandırmak adına tüm kurslarımızda dondurma ikramında bulunduk. Rabbim evlatlarımızın zihin açıklığını ve neşesini daim eylesin" dedi.

Başkan Çetinkaya Fen İşleri Hizmet Bilançosunu Açıkladı

Başkan Çetinkaya Fen İşleri Hizmet Bilançosunu Açıkladı

11.08.2026 26 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya göreve gelmesiyle birlikte kent genelinde altyapı ve üstyapı hamlesi başlattı. Çetinkaya, iki yıl gibi bir sürede asfalttan yaya yollarına, çevre güvenliğinden sosyal donatılara kadar şehrin çehresini değiştiren çalışmalara imza attı.