15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Karabük’te Anıldı
Eklenme Tarihi: 16.07.2024 893 Görüntülenme

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Karabük’te Anıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü tüm yurtta olduğu gibi, kalkışmaya ilk meydan okuyan şehrimiz Karabük’te de andık.

Kemal Güneş Caddesinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program protokol konuşmaları ile devam etti.

Programa Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz, AK Parti Karabük Milletvekilleri Sayın Cem Şahin ve Sayın Ali Keskinkılıç, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Sayın İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Sayın Mehmet Ali Hasan Köse, AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın Ferhat Salt, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler ve şehit yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

15 Temmuz’a yönelik düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz tarafından hediyelerinin verilmesinin ardından, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın halka hitabı kurulan dev ekrandan takip edildi.

Program yapılan gösteriler ile son buldu.

Nevruz Bayramı Kutlu Olsun

Nevruz Bayramı Kutlu Olsun

21.03.2026 55 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Kadim medeniyetimizin derin köklerinden süzülen Nevruz’un; yeniden doğuşun, dirilişin ve umudun simgesi olarak gönüllerimize ferahlık getirmesini temenni ediyorum. Baharın tazeliğiyle birlikte; birlik, huzur ve kardeşliğin güçlendiği, gönüllerin aynı iyilikte buluştuğu bir başlangıç olsun" dedi.

Başkan Çetinkaya, Karabük Çatalzeytinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bayramlaşma Programına Katıldı

Başkan Çetinkaya, Karabük Çatalzeytinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bayramlaşma Programına Katıldı

20.03.2026 59 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük Çatalzeytinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bayramlaşma programına katıldı.