Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 15 Temmuz Konulu Fotoğraf ve Resim Sergisi Açılışına Katıldı
Eklenme Tarihi: 12.07.2024 605 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 15 Temmuz Konulu Fotoğraf ve Resim Sergisi Açılışına Katıldı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, KARES AVM’de Karabük Valiliği tarafından düzenlenen 15 Temmuz konulu fotoğraf ve resim sergisinin açılışına katıldı.

Protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından ajanslara ait 15 Temmuz akşamını anlatan fotoğraf sergisi gezildi.

Açılış törenine Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Sayın İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Sayın Mehmet Ali Hasan Köse, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Karabük Belediyesi’nden 7/24 Temizlik Mesaisi

Karabük Belediyesi’nden 7/24 Temizlik Mesaisi

07.07.2025 54 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, kentin farklı noktalarında sürdürdüğü temizlik çalışmalarını Antepoğlu Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirdiği detaylı yıkama ve temizlik uygulamalarıyla devam ettirdi.

Başımız Sağ Olsun

Başımız Sağ Olsun

06.07.2025 63 Görüntülenme

Pençe-Kilit Harekat Bölgesinde arama tarama faaliyeti esnasında 19 askerimiz bir mağarada metan gazına maruz kalmış, 5 askerimiz şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu elim olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı kahraman Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyoruz.

Karabük’te Yıllar Sonra Lunapark Coşkusu Aşure İkramıyla Birleşti

Karabük’te Yıllar Sonra Lunapark Coşkusu Aşure İkramıyla Birleşti

05.07.2025 192 Görüntülenme

Karabük Belediyesi tarafından uzun bir aranın ardından kente yeniden kazandırılan lunapark, hizmete açıldığı ilk gün vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. 5 Temmuz Cumartesi günü itibarıyla kullanımına sunulan lunapark, Karabük’ün sosyal yaşamına hareketlilik getirirken, Muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen aşure ikramı programıyla da anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.