Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 15 Temmuz Konulu Fotoğraf ve Resim Sergisi Açılışına Katıldı
Eklenme Tarihi: 12.07.2024 1217 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 15 Temmuz Konulu Fotoğraf ve Resim Sergisi Açılışına Katıldı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, KARES AVM’de Karabük Valiliği tarafından düzenlenen 15 Temmuz konulu fotoğraf ve resim sergisinin açılışına katıldı.

Protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından ajanslara ait 15 Temmuz akşamını anlatan fotoğraf sergisi gezildi.

Açılış törenine Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Sayın İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Sayın Mehmet Ali Hasan Köse, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Şirinevler’de Değişim Rüzgarı: Onur Kent Mevkiinde Çalışmalar Başladı

Şirinevler’de Değişim Rüzgarı: Onur Kent Mevkiinde Çalışmalar Başladı

05.06.2026 20 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, Şirinevler Mahallesi Onur Kent mevkiinde kapsamlı bir yenileme çalışması başlattı. Hastane Caddesi’ndeki çift sıra parklanma sorununa da neşter vuracak projeyi yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Ambulans ve acil servis araçlarının geçişini engelleyen bu düzensizliğe son veriyoruz. Şirinevler’i kökten yeniliyoruz" dedi.

5 Haziran Dünya Çevre Günü Kutlu Olsun

5 Haziran Dünya Çevre Günü Kutlu Olsun

05.06.2026 21 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Vatanını memleketini sevmek yaşadığın sokağı, kendi mahalleni temiz tutmakla başlar. Bugün her yaştan hemşehrimizle el birliğiyle çöpleri topladık ve mahallemizi pırıl pırıl yaptık Katılan, emek veren herkesin eline sağlık. 5 Haziran Dünya Çevre Günü kutlu olsun" dedi.

Başkan Çetinkaya, Mohammed Ömer Abdelaziz Salman ve Zahid Ali Abdallah Almadi İçin Kılınan Gıyabi Cenaze Namazına Katıldı

Başkan Çetinkaya, Mohammed Ömer Abdelaziz Salman ve Zahid Ali Abdallah Almadi İçin Kılınan Gıyabi Cenaze Namazına Katıldı

05.06.2026 39 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Geçirdikleri elim trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden Karabük Üniversitesi öğrencileri Mohammed Ömer Abdelaziz Salman ve Zahid Ali Abdallah Almadi için kılınan gıyabi cenaze namazına katıldık. Merhum kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin, mekânları cennet olsun" dedi.