Ücretsiz Yüzme Kursu Kayıtları Başlıyor
Eklenme Tarihi: 11.07.2024 831 Görüntülenme

Ücretsiz Yüzme Kursu Kayıtları Başlıyor

Belediyemizin 8 -13 yaş grubu öğrencilerine yönelik düzenlediği ücretsiz yüzme kursları için kayıtlar başladı.

Çocukların yaz tatilini en güzel şekilde geçirmeleri için büyük olanak sunan bu etkinlik için kayıt yaptırmak isteyenler Sosyal Yaşam Merkezlerimizden ve Belediye binamızda ikinci katta bulunan Çağrı Merkezimizden kayıtlarını yaptırabileceklerdir.

Öğrencilerimiz belediyemiz tarafından ücretsiz servis araçları ile belirlenen noktalardan alınarak, kurs bitiminde aynı noktalara bırakılacaktır.

Başvuru Şartları ve Bilgilendirmeler:

  1. 8 - 10 ve 11 - 13 yaş aralığındaki kendi öz bakımlarını yapabilen çocuklarımız yüzme kurslarından yararlanabileceklerdir.
  2. Yüzme kurslarımıza katılmak isteyen çocuklarımız Sosyal Yaşam Merkezlerimizden ve Belediye binası ikinci katta bulunan Çağrı Merkezimizden kayıtlarını yaptırabileceklerdir.
  3. Yüzme kurslarımız Salı ve Perşembe günleri saat 11.30 - 12:30 arasında yapılacaktır.
  4. Kaydını yaptıran öğrencilerimiz Belediyemiz tarafından ücretsiz servis araçları ile belirlenen noktalardan alınarak kurs bitiminde aynı noktalara bırakılacaktır.
  5. Bir öğrenci ile birlikte en fazla bir velimiz gelebilecektir. Öğrencilerimizin yanında velilerimizin olması gerekmektedir.
  6. Öğrencilerimiz yüzme kursuna gelirken yanlarında terlik, havlu, mayo ya da şort ve bone getireceklerdir. Bone yüzme havuzundan temin edilebilir.

Post

Karabük Bilim Şenliği Başladı

17.10.2024 59 Görüntülenme

Karabük Belediyesi Bilim ve İnovasyon Merkezinin ev sahipliğinde, TÜBİTAK destekli Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karabük Belediyesi tarafından organize edilen Emeğin Başkenti Bilimle Buluşuyor-3 Bilim Şenliği bugün düzenlenen törenle başladı.

Post

Karabük Belediyesi, Yeni Konteyner Yıkama Aracı ile Hijyen Çalışmalarını Güçlendiriyor

15.10.2024 97 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, temizlik çalışmalarına güç katacak yeni konteyner yıkama ve dezenfektan aracını araç filosuna ekledi. Daha temiz ve sağlıklı bir şehir için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yeni aracımızla, şehrimizdeki çöp konteynerlerinin düzenli yıkama ve dezenfekte işlemleri artık daha hızlı ve etkili bir şekilde yapılacak.

Post

Bilim Şenliği Başlıyor

14.10.2024 154 Görüntülenme

Karabük Belediyesi Bilim ve İnovasyon Merkezi olarak ev sahipliğini yaptığımız, TÜBİTAK tarafından desteklenip Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan Karabük Bilim Şenliği; Emeğin Başkenti Bilimle Buluşuyor-3, 17-18-19 Ekim 2024 tarihlerinde Karabük Belediyesi Bilim ve İnovasyon Merkezinde gerçekleştirilecek.