Asfalt Çalışmalarımız Başladı
Eklenme Tarihi: 04.07.2024 242 Görüntülenme

Asfalt Çalışmalarımız Başladı

Belediyemiz tarafından ilk olarak Cumayanı Sanayi Sitesinde başlayan asfalt çalışmalarımız program dâhilinde asfalt ihtiyacı olan cadde, sokak ve mahallelerimizde devam edecektir.

Ekonomik sıkıntılara rağmen finansman sağlanarak asfalt çalışmalarına başladıklarını belirten Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Yıllardır Cumayanı Sanayi Sitesinin kanayan bir yarası olan asfalt sorununu ve bu yüzden esnaflarımızdan gelen şikayetleri göz ardı edemezdik. Cumayanı Sanayi Sitesi bölgesinde başlayan asfalt çalışmalarımız program dâhilinde devam edecektir" dedi.

Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren sanayi sitesi esnafları ise; "Uzun süredir yollarımız bozuktu. Asfaltlama çalışması bittikten sonra yolarımızda artık toz, çamur olmayacak. Yapılan çalışma için Belediye Başkanımız Sayın Özkan Çetinkaya ve ekibine çok teşekkür ediyoruz" ifadelerinde bulundular.

Post

Sağlıklı Yaşam Egzersizleri Başlıyor

23.10.2024 49 Görüntülenme

Karabük Belediyesi olarak sağlıklı bir yaşam için harekete geçiyoruz. Uzman eğitmenler eşliğinde düzenleyeceğimiz egzersiz programlarının açılışına tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz.

Post

Karabük Belediyesinden Toplu Sünnet Şöleni

23.10.2024 45 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik gerçekleştirdiği modern cerrahi yöntemlerle, hastane koşullarında ücretsiz sünnet operasyonlarının ardından, çocukların bu önemli gününü unutulmaz kılmak amacıyla toplu sünnet şöleni düzenliyor.