Milli Maç Heyecanını Birlikte Yaşayalım
Eklenme Tarihi: 25.06.2024 845 Görüntülenme

Milli Maç Heyecanını Birlikte Yaşayalım

Türkiye - Çekya 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası milli maç heyecanını 26 Haziran 2024 Çarşamba günü saat 22.00'de Kemal Güneş Caddesinde (Hürriyet Caddesi) kurulacak ekranda izleyerek birlikte yaşayalım. Çay ve çekirdek ikramımız olup tüm halkımız davetlidir. Ayrıca çocuklarımız için eğlence ve pamuk şeker ikramımız olacaktır.


Milli Maç Heyecanını Birlikte Yaşayalım

100. Yıl Mahallemize Yeni Bir Soluk Getiriyoruz

100. Yıl Mahallemize Yeni Bir Soluk Getiriyoruz

03.06.2026 27 Görüntülenme

100. Yıl Mahallesi 1010 Nolu Cadde bulvar çalışmamız tüm hızıyla devam ediyor. Kaldırımları, yeşil alanları ve modern çehresiyle mahallemizi imar için sahadayız.

Başkan Çetinkaya Kemal Güneş Caddesinde Tamamlanan Çalışmaları İnceledi

Başkan Çetinkaya Kemal Güneş Caddesinde Tamamlanan Çalışmaları İnceledi

02.06.2026 38 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, altyapı, kaldırım, yol ve dış cephe yenileme çalışmaları tamamlanan Kemal Güneş Caddesi’nde incelemelerde bulundu.

Başkan Çetinkaya

Başkan Çetinkaya "Hayat Boyu Öğrenme" Etkinliklerinin Açılışına Katıldı

03.06.2026 33 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; ""Hayat Boyu Öğrenme" etkinliklerinin açılışını gerçekleştirerek kursiyerlerimizin el emeği ve göz nuruyla hazırladığı eserleri inceledik. Karabük Belediyesi olarak, KAMER bünyesinde yaklaşık 6 bin kursiyerimize eğitim desteği sağlayarak üreten ve öğrenen bireylerin yanında olmaya devam ediyoruz. Emeği geçen tüm kursiyerlerimizi ve eğitmenlerimizi tebrik ediyor, hemşehrilerimizi Cuma gününe kadar devam edecek sergiyi ziyaret etmeye davet ediyorum" dedi.