Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz’dan İtfaiye Müdürlüğümüze Ziyaret
Eklenme Tarihi: 15.06.2024 95 Görüntülenme

Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz’dan İtfaiye Müdürlüğümüze Ziyaret

Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz, İtfaiye Müdürlüğümüzü ziyaret ederek, İtfaiye personelimiz ile bir süre sohbet edip, bayramlarını kutladı.

Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya ve İtfaiye Müdürümüz Koray Korkut tarafından karşılandı.

Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz; "Gerektiğinde vatandaşlarımızın canını kendi canından aziz bilen tüm İtfaiye personelimizin bayramını tebrik ediyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum" dedi.

Ziyarete Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz’a, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse eşlik etti.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Personelimizle Bayramlaştı

24.06.2024 48 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Kurban Bayramı sonrası ilk mesai gününde bayram süresince fedakârca görev yapan personellerimiz ile bayramlaştı.

Milli Maç Heyecanını Birlikte Yaşayalım

21.06.2024 37 Görüntülenme

Türkiye - Portekiz 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası milli maç heyecanını 22 Haziran 2024 Cumartesi günü saat 19.00'da Kemal Güneş Caddesinde (Hürriyet Caddesi) kurulacak ekranda izleyerek birlikte yaşayalım. Çay ve çekirdek ikramımız olup tüm halkımız davetlidir.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, AK Parti Karabük İl Başkanlığı Geleneksel Bayramlaşma Programına Katıldı

17.06.2024 146 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Kurban Bayramı dolayısı ile AK Parti Karabük İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu geleneksel bayramlaşma programına katıldı.