Belediyemizden Ücretsiz Otoparklar
Eklenme Tarihi: 12.06.2024 1517 Görüntülenme

Belediyemizden Ücretsiz Otoparklar

Ramazan Bayramı öncesinde Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın talimatları ile eski Valilik binasının olduğu arazi düzenleme çalışmalarının ardından geçici bir süreliğine Belediyemiz tarafından ücretsiz otopark alanı olarak belirlenmiş ve vatandaşlarımızın kullanımına açılmıştı.

Şimdi ise yine Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın talimatları doğrultusunda eski Balık Pazarı otobüs durakları mevkiinde bulunan boş alan düzenleme çalışmalarının ardından geçici bir süreliğine Belediyemiz tarafından şehrimize ikinci bir ücretsiz otopark kazandırılarak, siz değerli hemşehrilerimizin hizmetine sunulacaktır.

Belediyemiz tarafından oluşturulan ücretsiz otopark alanları sayesinde yaklaşan Kurban Bayramı boyunca ve daha sonrasında da yaşanılacak yoğunluk ortadan kaldırılarak, şehir içi ulaşım ve otopark konusunda önemli bir rahatlama sağlanacaktır.


Belediyemizden Ücretsiz Otoparklar

Başımız Sağ Olsun

Başımız Sağ Olsun

06.07.2025 23 Görüntülenme

Pençe-Kilit Harekat Bölgesinde arama tarama faaliyeti esnasında 19 askerimiz bir mağarada metan gazına maruz kalmış, 5 askerimiz şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu elim olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı kahraman Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyoruz.

Karabük’te Yıllar Sonra Lunapark Coşkusu Aşure İkramıyla Birleşti

Karabük’te Yıllar Sonra Lunapark Coşkusu Aşure İkramıyla Birleşti

05.07.2025 126 Görüntülenme

Karabük Belediyesi tarafından uzun bir aranın ardından kente yeniden kazandırılan lunapark, hizmete açıldığı ilk gün vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. 5 Temmuz Cumartesi günü itibarıyla kullanımına sunulan lunapark, Karabük’ün sosyal yaşamına hareketlilik getirirken, Muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen aşure ikramı programıyla da anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

Karabük’te Yıllar Sonra Lunapark Heyecanı

Karabük’te Yıllar Sonra Lunapark Heyecanı

05.07.2025 735 Görüntülenme

Karabük, uzun bir aranın ardından yeniden lunapark heyecanı yaşıyor. Karabük Belediyesi tarafından kente kazandırılan yeni lunapark, 5 Temmuz Cumartesi günü saat 19.00 itibarıyla hizmet vermeye başlıyor. Çocuklar kadar büyüklerin de ilgisini çeken bu yeni alan, şehrin sosyal yaşamına hareketlilik, kente yeni bir sosyal soluk getirmeyi hedefliyor.