Belediyemizden Ücretsiz Otoparklar
Eklenme Tarihi: 12.06.2024 1065 Görüntülenme

Belediyemizden Ücretsiz Otoparklar

Ramazan Bayramı öncesinde Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın talimatları ile eski Valilik binasının olduğu arazi düzenleme çalışmalarının ardından geçici bir süreliğine Belediyemiz tarafından ücretsiz otopark alanı olarak belirlenmiş ve vatandaşlarımızın kullanımına açılmıştı.

Şimdi ise yine Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın talimatları doğrultusunda eski Balık Pazarı otobüs durakları mevkiinde bulunan boş alan düzenleme çalışmalarının ardından geçici bir süreliğine Belediyemiz tarafından şehrimize ikinci bir ücretsiz otopark kazandırılarak, siz değerli hemşehrilerimizin hizmetine sunulacaktır.

Belediyemiz tarafından oluşturulan ücretsiz otopark alanları sayesinde yaklaşan Kurban Bayramı boyunca ve daha sonrasında da yaşanılacak yoğunluk ortadan kaldırılarak, şehir içi ulaşım ve otopark konusunda önemli bir rahatlama sağlanacaktır.


Belediyemizden Ücretsiz Otoparklar

Post

Karabük Belediyesi Dost Eller Hayır Çarşısı ve Aşevi Hizmete Açıldı

27.09.2024 27 Görüntülenme

Karabük Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik olarak hayata geçirilen Dost Eller Hayır Çarşısı ve Şehidimiz Ömer Bilal Akpınar’ın ailesinin katkılarıyla yapımı tamamlanan Aşevi, Bayır Mahalle Sosyal Yaşam Merkezi’nde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Post

Mobil İkram Aracımız Hizmete Başladı

27.09.2024 24 Görüntülenme

Karabük Belediyesi’nin ücretsiz mobil ikram aracı, bugün itibarıyla hizmet vermeye başladı. İlk durak olarak Cuma Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunan araç, vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Post

Dost Eller Hayır Çarşısı ve Aşevi Açılıyor

26.09.2024 30 Görüntülenme

Karabük Belediyesi olarak, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma kültürünü güçlendirecek yeni bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yüzünü güldürecek Dost Eller Hayır Çarşısı ve Aşevi, siz değerli hemşehrilerimizin katılımlarıyla hizmete açılıyor.