Kamyon ve Tır Garajımız Açılıyor
Eklenme Tarihi: 12.06.2024 1260 Görüntülenme

Kamyon ve Tır Garajımız Açılıyor

Belediyemiz tarafından Antepoğlu Sanayi Sitesi bölgesinde, kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz park etmesinin önüne geçmek ve şehir trafiğini rahatlamak amacı ile inşa edilen kamyon ve tır garajımızda çalışmalar tamamlandı.

Kamyon ve tır garajımızın açılması ile birlikte şehrimizin uzun yıllardır sorunu olan bu problemde ortadan kalkmış olacak ve ağır vasıtaların mahalle aralarına park yapmaları da kesinlikle yasaklanacaktır.

Ayrıca Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın talimatları ile Kurban Bayramı boyunca kamyon ve tır garajımız ücretsiz olacaktır.

Mahalle aralarına kamyon ve tırların park edildiğini, bununda hem çok kötü bir görüntüye neden olduğunu hem de alt yapısı yenilenen bölgelerde milyonlarca lira yatırımla gerçekleştirilen altyapıya ciddi zararlar verdiğini belirten Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Modern kamyon ve tır garajımızı hizmete açarak, bundan sonra şehir merkezi ve mahalle aralarındaki park uygulamasına da son vereceğiz. Karabük’ümüze hayırlı olsun" dedi.


Kamyon ve Tır Garajımız Açılıyor

Kadın Kooperatifleri Temsilcileri Bir Araya Geldi

Kadın Kooperatifleri Temsilcileri Bir Araya Geldi

30.04.2026 32 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Karabük’ümüzde faaliyet gösteren kadın kooperatiflerimizin temsilcileri, kıymetli eşim Derya Çetinkaya’nın ev sahipliğinde bir araya geldi. Üreten kadınlarımızın her zaman yanında olmaya, emeklerini daha görünür kılmaya ve Karabük’te kadın girişimciliğini desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

Prof. Dr. İzzet Öztürk’ten Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Prof. Dr. İzzet Öztürk’ten Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

30.04.2026 28 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı Sayın Prof. Dr. İzzet Öztürk’ü Belediyemizde ağırladık. Nazik ziyaretleri ve kıymetli sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Karabük’ümüze Yürekten Bağlıyız

Karabük’ümüze Yürekten Bağlıyız

30.04.2026 33 Görüntülenme

Bu şehri sevmelere gerçekten doyamıyoruz. Her köşesinde bir hatıramız, her sokağında bir emeğimiz var. Bu yüzden mücadelemiz bir görev değil, gönül meselesi. Her gün daha iyisi için, daha güzeli için var gücümüzle çalışıyoruz. Çünkü biz Karabük’ümüze yürekten bağlıyız.