Kamyon ve Tır Garajımız Açılıyor
Eklenme Tarihi: 12.06.2024 1381 Görüntülenme

Kamyon ve Tır Garajımız Açılıyor

Belediyemiz tarafından Antepoğlu Sanayi Sitesi bölgesinde, kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz park etmesinin önüne geçmek ve şehir trafiğini rahatlamak amacı ile inşa edilen kamyon ve tır garajımızda çalışmalar tamamlandı.

Kamyon ve tır garajımızın açılması ile birlikte şehrimizin uzun yıllardır sorunu olan bu problemde ortadan kalkmış olacak ve ağır vasıtaların mahalle aralarına park yapmaları da kesinlikle yasaklanacaktır.

Ayrıca Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın talimatları ile Kurban Bayramı boyunca kamyon ve tır garajımız ücretsiz olacaktır.

Mahalle aralarına kamyon ve tırların park edildiğini, bununda hem çok kötü bir görüntüye neden olduğunu hem de alt yapısı yenilenen bölgelerde milyonlarca lira yatırımla gerçekleştirilen altyapıya ciddi zararlar verdiğini belirten Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Modern kamyon ve tır garajımızı hizmete açarak, bundan sonra şehir merkezi ve mahalle aralarındaki park uygulamasına da son vereceğiz. Karabük’ümüze hayırlı olsun" dedi.


Kamyon ve Tır Garajımız Açılıyor

Yenilenen Terminalimiz Karabük’e Çok Yakıştı

Yenilenen Terminalimiz Karabük’e Çok Yakıştı

05.08.2026 23 Görüntülenme

Yeni otobüs terminalimizi nasıl buldunuz dedik, hemşehrilerimize mikrofon uzattık! Beğenileriniz bizleri gururlandırdı. Modern mimarisi ve konforuyla yenilenen terminalimiz Karabük’e çok yakıştı.

Dev Konsere Son 2️ Gün!

Dev Konsere Son 2️ Gün!

05.08.2026 17 Görüntülenme

7 Ağustos’ta Hakan Peker ve Sefo ile Karabük Millet Bahçesi’nde buluşuyor, bu büyük coşkuyu hep birlikte yaşıyoruz!

Ergenekon Mahallemize 2.500 m² Yeni Yeşil Alan

Ergenekon Mahallemize 2.500 m² Yeni Yeşil Alan

05.08.2026 16 Görüntülenme

Şehrimizin yaşam kalitesini artıracak, hemşehrilerimize nefes aldıracak dokunuşlara ara vermeden devam ediyoruz. Karabük nefes alıyor, güzelleşiyor.