Sosyal Yaşam Merkezi Kursiyerlerimiz Sertifikalarını Aldılar
Eklenme Tarihi: 11.06.2024 121 Görüntülenme

Sosyal Yaşam Merkezi Kursiyerlerimiz Sertifikalarını Aldılar

Belediyemizin de tam destek verdiği 1-7 Haziran tarihleri arasında kutlanan "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" kutlama programı kapsamında Yeşil Mahalle (Esentepe) Mescid-i Aksa Sosyal Yaşam Merkezimizde sertifika töreni düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşımızın okunması ile başlayan tören gösteriler ile devam etti. Daha sonra Mescid-i Aksa, Yeşil (Esentepe), Kapullu ve Kurtuluş Mahallelerindeki Sosyal Yaşam Merkezlerimizde Hayat Boyu Öğrenme kurslarına katılan kursiyerlerimize sertifikaları takdim edildi.

Sertifika töreni sonrasında açılış kurdelesinin kesilmesi ile birlikte yıl boyunca kursiyerlerimiz tarafından üretilen el emeği göz nuru ürünlerin sergisi gezildi.

Etkinliğe Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Karabük İl Ticaret Müdürü Feridun Karataş, Karabük Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürü Ahmet Kabadayı, usta öğreticiler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

   


Sosyal Yaşam Merkezi Kursiyerlerimiz Sertifikalarını Aldılar

Post

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya GSB Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları Açılış Törenine Katıldı

27.06.2024 41 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda düzenlenen GSB Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okullarının açılış törenine katıldı.

Post

Karabük Tek Yürek Oldu

27.06.2024 66 Görüntülenme

Belediyemiz tarafından Kemal Güneş (Hürriyet) Caddesine kurulan dev ekran ile A Milli Erkek Futbol Takımının EURO 2024 macerasında ki Çekya maçı canlı yayınla vatandaşlarımızla buluştu.

Post

Her Köşesi Cennet Karabük...

27.06.2024 71 Görüntülenme

Şehrimizin ortasına gizlenen doğal güzellik; Araç Çayı, Balıklar Kayası Mevkii...