Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Saha Çalışmalarını Yerinde İnceledi
Eklenme Tarihi: 20.04.2024 1052 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Saha Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, saat kulesi mevkii yürüyen merdivenlerin olduğu bölgede, Cevizkent TOKİ konutlarının önündeki dere yatağında ve Yeni Mahalledeki toprak kayması oluşan bölgede incelemelerde bulunarak birim müdürlerinden bilgiler aldı.

Daha önce saat kulesi mevkii yürüyen merdivenlerin olduğu bölgedeki peyzaj ve temizlik sorununu göreve geldiğimiz andan itibaren ortadan kaldıracağını söyleyen Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, şehrin kalbi olan bu noktada çalışmalarımızın başladığını, Cevizkent TOKİ konutlarının önündeki ve Yeni Mahalledeki alanda gerekli düzenlemelerin yapılacağını belirtti.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Yapacağımız çalışmaları mahalle sakinlerimizle ve esnaflarımızla istişare edip kararlaştırdıktan sonra hayata geçireceğiz" dedi.

   

Nevruz Bayramı Kutlu Olsun

Nevruz Bayramı Kutlu Olsun

21.03.2026 27 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Kadim medeniyetimizin derin köklerinden süzülen Nevruz’un; yeniden doğuşun, dirilişin ve umudun simgesi olarak gönüllerimize ferahlık getirmesini temenni ediyorum. Baharın tazeliğiyle birlikte; birlik, huzur ve kardeşliğin güçlendiği, gönüllerin aynı iyilikte buluştuğu bir başlangıç olsun" dedi.

Başkan Çetinkaya, Karabük Çatalzeytinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bayramlaşma Programına Katıldı

Başkan Çetinkaya, Karabük Çatalzeytinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bayramlaşma Programına Katıldı

20.03.2026 37 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük Çatalzeytinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bayramlaşma programına katıldı.

Başkan Çetinkaya Hemşehrilerimizle Bir Araya Geldi

Başkan Çetinkaya Hemşehrilerimizle Bir Araya Geldi

20.03.2026 36 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Cuma namazı sonrası hemşehrilerimizle bir araya gelerek bayram sevincimizi paylaştık. Gönül gönüle verdiğimiz bu güzel buluşmada, birlik ve kardeşliğimiz daha da güçlendi. Bayramımız mübarek olsun" dedi.