Temizlik İşleri Ekiplerimiz Dere Yataklarında Temizlik Çalışmalarına Başladı
Eklenme Tarihi: 19.04.2024 1202 Görüntülenme

Temizlik İşleri Ekiplerimiz Dere Yataklarında Temizlik Çalışmalarına Başladı

Şehir merkezindeki dere yataklarında oluşan çöp, çamur gibi birikintiler halk sağlığı acısından risk oluşturmakla beraber, görüntü ve çevre kirliliği oluşturmaktaydı. Bunun üzerine harekete geçen Temizlik İşleri ekiplerimiz dere yataklarında temizlik çalışmalarına başladı.

Böylece dere yataklarını dolduran katı atık, ot ve çamurlar temizlenerek, hem oluşabilecek kötü koku, sinek ve su taşkınlarının önüne geçildi, hem de görüntü kirliliği ortadan kaldırılmış oldu.

Ayrıca iş makinelerin ulaşamadığı menfez altlarına da giren belediye ekiplerimiz buradaki çöp ve atıkları da temizlediler.

Dere yataklarının temizlenmesi, Temizlik İşleri ekiplerimiz tarafından farklı bölgelerde devam edecektir.

 

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun"

22.04.2026 35 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Şehit Metin Arslan İlkokulu’ndan çocuklarımızı ve Atatürk KAMER kreşimizden minik yavrularımızı Belediyemizde ağırladık. Makamımızı onlara emanet ettik, Karabük’le ilgili birbirinden güzel hayallerini dinledik… Neşe dolu bir bayram oldu. Al bayrağımızın gölgesinde, sağlıkla ve huzurla nice bayramlara. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun" dedi.

Başkan Çetinkaya’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Başkan Çetinkaya’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

22.04.2026 72 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Çetinkaya Tarla Belledi

Başkan Çetinkaya Tarla Belledi

21.04.2026 35 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, saha çalışmaları kapsamında Fevzi Çakmak Mahallesi’ni ziyaret etti. Vatandaşlarımızla sohbet eden Başkan Çetinkaya, dalından badem koparıp bahçe belledi. "Tarlada izi olmayanın mahsülde yüzü olmazmış" sözünü hatırlatan Çetinkaya, çalışmanın ve emeğin önemine dikkat çekti.