Temizlik İşleri Ekiplerimiz Dere Yataklarında Temizlik Çalışmalarına Başladı
Eklenme Tarihi: 19.04.2024 1232 Görüntülenme

Temizlik İşleri Ekiplerimiz Dere Yataklarında Temizlik Çalışmalarına Başladı

Şehir merkezindeki dere yataklarında oluşan çöp, çamur gibi birikintiler halk sağlığı acısından risk oluşturmakla beraber, görüntü ve çevre kirliliği oluşturmaktaydı. Bunun üzerine harekete geçen Temizlik İşleri ekiplerimiz dere yataklarında temizlik çalışmalarına başladı.

Böylece dere yataklarını dolduran katı atık, ot ve çamurlar temizlenerek, hem oluşabilecek kötü koku, sinek ve su taşkınlarının önüne geçildi, hem de görüntü kirliliği ortadan kaldırılmış oldu.

Ayrıca iş makinelerin ulaşamadığı menfez altlarına da giren belediye ekiplerimiz buradaki çöp ve atıkları da temizlediler.

Dere yataklarının temizlenmesi, Temizlik İşleri ekiplerimiz tarafından farklı bölgelerde devam edecektir.

 

600 Araç Kapasiteli Otopark Alanlarımız Hemşehrilerimizin Hizmetinde

600 Araç Kapasiteli Otopark Alanlarımız Hemşehrilerimizin Hizmetinde

14.05.2026 30 Görüntülenme

Günlük 50 TL ücretle hizmet veren, toplam 600 araç kapasiteli otopark alanlarımız hemşehrilerimizin kullanımına devam ediyor.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Genç Çiftimizin Mutluluğuna Ortak Olduk"

14.05.2026 30 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Şehrimizin kıymetli esnaflarından Yıldıray Dereli kardeşimizin evladının düğün merasiminde genç çiftimizin mutluluğuna ortak olduk. Rabbim iki cihan saadeti nasip etsin, yuvalarını huzur ve muhabbetle daim eylesin" dedi.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Genç Çiftimize Bir Ömür Boyu Mutluluklar Diliyorum"

14.05.2026 30 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Karabük Belediye Meclis Üyemiz ve şehrimizin kıymetli esnaflarından İrfan Topçu’nun değerli evladı Burak Topçu’nun düğün merasimine katılarak mutluluklarına ortak olduk. Genç çiftimize bir ömür boyu huzur, sağlık ve mutluluk diliyorum" dedi.