Temizlik İşleri Ekiplerimiz Dere Yataklarında Temizlik Çalışmalarına Başladı
Eklenme Tarihi: 19.04.2024 1220 Görüntülenme

Temizlik İşleri Ekiplerimiz Dere Yataklarında Temizlik Çalışmalarına Başladı

Şehir merkezindeki dere yataklarında oluşan çöp, çamur gibi birikintiler halk sağlığı acısından risk oluşturmakla beraber, görüntü ve çevre kirliliği oluşturmaktaydı. Bunun üzerine harekete geçen Temizlik İşleri ekiplerimiz dere yataklarında temizlik çalışmalarına başladı.

Böylece dere yataklarını dolduran katı atık, ot ve çamurlar temizlenerek, hem oluşabilecek kötü koku, sinek ve su taşkınlarının önüne geçildi, hem de görüntü kirliliği ortadan kaldırılmış oldu.

Ayrıca iş makinelerin ulaşamadığı menfez altlarına da giren belediye ekiplerimiz buradaki çöp ve atıkları da temizlediler.

Dere yataklarının temizlenmesi, Temizlik İşleri ekiplerimiz tarafından farklı bölgelerde devam edecektir.

 

Karabük Belediyesi Enerjide Tam Bağımsızlık Dönemini Başlatıyor

Karabük Belediyesi Enerjide Tam Bağımsızlık Dönemini Başlatıyor

07.05.2026 9 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Belediyenin en büyük gider kalemi olan enerji maliyetlerini kazanca dönüştürecek devrim niteliğinde bir projeyi hayata geçiriyor. "Kendi Enerjisini Üreten Belediye" vizyonuyla başlatılan projeyle, yıllık 50 milyon TL’lik tasarruf doğrudan Karabüklülerin hizmetine aktarılacak.

Kitap İmza ve Rölyef Resim Sergisi’nde Buluşuyoruz

Kitap İmza ve Rölyef Resim Sergisi’nde Buluşuyoruz

07.05.2026 20 Görüntülenme

Anneler Günü’ne özel hazırlanan "Renklerden Satırlara: Anne Şefkati" Kitap İmza ve Rölyef Resim Sergisi’nde buluşuyoruz.

Vefat ve Başsağlığı

Vefat ve Başsağlığı

06.05.2026 295 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Şehrimizin sevilen esnaflarından, kıymetli hemşehrimiz Erhan Aslan’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Merhum Erhan Aslan abimize Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Rabbim merhametiyle muamele eylesin, mekanı cennet olsun" dedi.