Temizlik İşleri Ekiplerimiz Dere Yataklarında Temizlik Çalışmalarına Başladı
Eklenme Tarihi: 19.04.2024 1287 Görüntülenme

Temizlik İşleri Ekiplerimiz Dere Yataklarında Temizlik Çalışmalarına Başladı

Şehir merkezindeki dere yataklarında oluşan çöp, çamur gibi birikintiler halk sağlığı acısından risk oluşturmakla beraber, görüntü ve çevre kirliliği oluşturmaktaydı. Bunun üzerine harekete geçen Temizlik İşleri ekiplerimiz dere yataklarında temizlik çalışmalarına başladı.

Böylece dere yataklarını dolduran katı atık, ot ve çamurlar temizlenerek, hem oluşabilecek kötü koku, sinek ve su taşkınlarının önüne geçildi, hem de görüntü kirliliği ortadan kaldırılmış oldu.

Ayrıca iş makinelerin ulaşamadığı menfez altlarına da giren belediye ekiplerimiz buradaki çöp ve atıkları da temizlediler.

Dere yataklarının temizlenmesi, Temizlik İşleri ekiplerimiz tarafından farklı bölgelerde devam edecektir.

 

İsimler Değişse de Değerleri Aynı

İsimler Değişse de Değerleri Aynı

19.06.2026 34 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "İsimler değişse de değerleri aynı. Alın teriyle, emeğiyle ve güzel hatıralarıyla iz bırakan insanlar… Karabük’ümüze değer katan tüm güzel insanlara selam olsun" dedi.

Ali Kurnaz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ali Kurnaz Son Yolculuğuna Uğurlandı

19.06.2026 36 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Karabük’ümüzün kıymetli esnaflarından Ali Kurnaz Amcamızı son yolculuğuna uğurladık. Şehrimize kattıkları, yıllar boyunca ortaya koyduğu emek ve bıraktığı güzel hatıralar için kendisine şükranlarımı sunuyorum. Merhuma Cenab-ı Allah’tan rahmet; başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarına, dostlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Rabbim mekânını cennet, makamını âli eylesin" dedi.

Sınav Günü Sessizlik Günü

Sınav Günü Sessizlik Günü

19.06.2026 38 Görüntülenme