Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz’dan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya İadeiziyaret
Eklenme Tarihi: 17.04.2024 141 Görüntülenme

Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz, 31 Mart Mahalli İdareler Genel seçimi sonrasında Karabük Belediye Başkanı olarak seçilen ve ilk ziyaretini kendisine gerçekleştiren Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya iadeiziyarette bulundu.

Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun dileklerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya ise nazik ziyareti ve güzel temennileri için Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz’a teşekkür etti.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı Kutlama Mesajı

30.04.2024 10 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 23 Nisan'da Koltuğunu Çocuklara Emanet Etti

23.04.2024 197 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile başkanlık makamını Mevlana İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri Meyra Suden Avcı, Muhammed Oğuz Taşçı ve Sümeyye Ecrin Öztürk’e emanet etti.

23 Nisan Karabük'te Coşkuyla Kutlandı

23.04.2024 197 Görüntülenme

Egemenliğimizin teminatı, Cumhuriyetimizin temeli Gazi Meclisimizin kuruluşunun 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı Cumhuriyet Kenti Karabük'ümüze yakışan bir coşkuyla kutladık.