Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan Belediye Personeline Bayram Müjdesi
Eklenme Tarihi: 08.04.2024 1566 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan Belediye Personeline Bayram Müjdesi

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük Belediyesi Personel A.Ş. personeline çifte bayram yaşattı.

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın talimatları ile Karabük Belediyesi Personel A.Ş. personellerinin 5 yevmiye olan bayram ikramiyeleri 10 yevmiye yapılarak, kadrolu işçiler ile olan 5 yevmiyelik farkı kapatılmış oldu.

Belediye Başkanımız Çetinkaya; "Çalışanlarımızın ikramiyeleri bayram öncesinde banka hesaplarına aktarılacaktır. İşçilerimizin ikramiyeleri hayırlı olsun. Bayram öncesi işçilerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuz. Güle güle harcasınlar" dedi.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Karabük İçin Laf Değil, İz Bırakacak İşler Üretmenin Derdindeyiz"

21.04.2026 29 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Şehrimiz için yapılabilecekleri, ekip arkadaşlarımızla birlikte istişare ettik. Eksik ne, ihtiyaç ne, yarına ne bırakmalıyız? Hepsini tek tek konuştuk. Karabük için laf değil, iz bırakacak işler üretmenin derdindeyiz" dedi.

Başkan Çetinkaya Aydınlıkevler Mahallesinin İmarı İçin Kolları Sıvadı

Başkan Çetinkaya Aydınlıkevler Mahallesinin İmarı İçin Kolları Sıvadı

20.04.2026 54 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, Aydınlıkevler Mahallesi Halim Deresi’nde kapsamlı bir ıslah ve çevre düzenleme çalışması başlattı. Proje ile birlikte dere hattı modern standartlara uygun şekilde yeniden düzenlenirken, bölgenin altyapısı da baştan sona yenileniyor.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Demir Kartal’ımızın Arkasında Dimdik Durmaya Devam Edeceğiz"

20.04.2026 35 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Karabük’ün gururu Demir Kartal’ımızın, Fenerbahçe karşısındaki mücadelesini büyük bir coşkuyla takip ettik. Skor ne olursa olsun, Demir Kartal’ımızın arkasında dimdik durmaya devam edeceğiz" dedi.