Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan Belediye Personeline Bayram Müjdesi
Eklenme Tarihi: 08.04.2024 1722 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan Belediye Personeline Bayram Müjdesi

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük Belediyesi Personel A.Ş. personeline çifte bayram yaşattı.

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın talimatları ile Karabük Belediyesi Personel A.Ş. personellerinin 5 yevmiye olan bayram ikramiyeleri 10 yevmiye yapılarak, kadrolu işçiler ile olan 5 yevmiyelik farkı kapatılmış oldu.

Belediye Başkanımız Çetinkaya; "Çalışanlarımızın ikramiyeleri bayram öncesinde banka hesaplarına aktarılacaktır. İşçilerimizin ikramiyeleri hayırlı olsun. Bayram öncesi işçilerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuz. Güle güle harcasınlar" dedi.

Hafta Sonu Coşkusu Kaldığı Yerden Devam Ediyor!

Hafta Sonu Coşkusu Kaldığı Yerden Devam Ediyor!

08.08.2026 52 Görüntülenme

Yaz Şenliğimiz her hafta sonu Millet Bahçesi’nde çocuklarımızın neşesine, ailelerimizin mutluluğuna ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.

Meydanlara Sığmayan Coşku, Unutulmaz Bir Gece!

Meydanlara Sığmayan Coşku, Unutulmaz Bir Gece!

08.08.2026 40 Görüntülenme

Karabüklüler Günü’müzde değerli sanatçımız Hakan Peker ve meydanları dolduran binlerce hemşehrimizle tek yürek olduk. Bu güzel coşkuyu bizlere yaşatan tüm hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız!

Birlikteliğin ve Coşkunun Zirvede Olduğu Şehir

Birlikteliğin ve Coşkunun Zirvede Olduğu Şehir

08.08.2026 43 Görüntülenme

Birlikteliğin ve coşkunun zirvede olduğu şehir. Dün akşam yine bir başka güzeldin Karabük. Meydanları dolduran, güzel enerjileri ile Karabüklüler Gününe anlam katan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.