Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan Belediye Personeline Bayram Müjdesi
Eklenme Tarihi: 08.04.2024 1636 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan Belediye Personeline Bayram Müjdesi

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük Belediyesi Personel A.Ş. personeline çifte bayram yaşattı.

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın talimatları ile Karabük Belediyesi Personel A.Ş. personellerinin 5 yevmiye olan bayram ikramiyeleri 10 yevmiye yapılarak, kadrolu işçiler ile olan 5 yevmiyelik farkı kapatılmış oldu.

Belediye Başkanımız Çetinkaya; "Çalışanlarımızın ikramiyeleri bayram öncesinde banka hesaplarına aktarılacaktır. İşçilerimizin ikramiyeleri hayırlı olsun. Bayram öncesi işçilerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuz. Güle güle harcasınlar" dedi.

Eşlik’ten Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Eşlik’ten Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

16.06.2026 33 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Karayolları Kastamonu 15. Bölge Müdürümüz Sayın Alparslan Eşlik ile verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Şehrimizin ulaşım altyapısını güçlendirecek stratejik projeleri masaya yatırdık. Karabük’ümüze en üst düzeyde ulaşım konforu sağlamak adına ortak adımlar atmaya devam ediyoruz" dedi.

Karabük Belediyesi Asfalt Serimine Hız Kesmeden Devam Ediyor

Karabük Belediyesi Asfalt Serimine Hız Kesmeden Devam Ediyor

15.06.2026 51 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, kentin farklı noktalarında başlattığı yol yenileme ve bakım programı kapsamında asfalt serim çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalara ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Vatandaşlarımıza daha güvenli ve konforlu yollar sunmak için mahallelerimizin ihtiyaçlarını sırayla gideriyoruz" dedi.

Şehrimizde Edebiyat Rüzgarları Esmeye Devam Ediyor

Şehrimizde Edebiyat Rüzgarları Esmeye Devam Ediyor

15.06.2026 38 Görüntülenme

Değerli yazar Esmahan Devran İnci’yi Karabüklü kitapseverlerimizle Sanat Evi’mizde buluşturduk. Katılım sağlayan tüm hemşehrilerimize ve yazarımıza teşekkür ediyoruz.