Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan Belediye Personeline Bayram Müjdesi
Eklenme Tarihi: 08.04.2024 1622 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan Belediye Personeline Bayram Müjdesi

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük Belediyesi Personel A.Ş. personeline çifte bayram yaşattı.

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın talimatları ile Karabük Belediyesi Personel A.Ş. personellerinin 5 yevmiye olan bayram ikramiyeleri 10 yevmiye yapılarak, kadrolu işçiler ile olan 5 yevmiyelik farkı kapatılmış oldu.

Belediye Başkanımız Çetinkaya; "Çalışanlarımızın ikramiyeleri bayram öncesinde banka hesaplarına aktarılacaktır. İşçilerimizin ikramiyeleri hayırlı olsun. Bayram öncesi işçilerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuz. Güle güle harcasınlar" dedi.

Şehirlerarası Otobüs Terminali Projemizde Sona Yaklaştık

Şehirlerarası Otobüs Terminali Projemizde Sona Yaklaştık

03.06.2026 26 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Terminal projemizde sona yaklaştık. Belki biraz geciktik ama esnafımızın taleplerini dinleyerek, Karabük’e yakışır, kalıcı ve eksiksiz bir eser inşa ediyoruz. Her detayında Karabük halkının hak ettiği konforu ve modernliği yaşatacak terminalimiz çok yakında hizmete girecek. Az daha sabır" dedi.

Belediye Meclisimizin Haziran Ayı Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi

Belediye Meclisimizin Haziran Ayı Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi

03.06.2026 23 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Haziran ayı Belediye meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Aldığımız kararların şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Halim Deresi Islah Çalışmalarımız Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Halim Deresi Islah Çalışmalarımız Tüm Hızıyla Devam Ediyor

03.06.2026 24 Görüntülenme

Aydınlıkevler Mahallesinde hem güvenliği sağlıyor hem de mahallemizin çehresini güzelleştiriyoruz. Karabük’ün her köşesine değer katmak için ilk günkü aşkla sahadayız.