Başkan Çetinkaya:
Eklenme Tarihi: 03.04.2024 374 Görüntülenme

Başkan Çetinkaya: "Teşekkürler Karabük"

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Bundan sonra birlik olma, bir olma ve Karabük için daha çok çalışma zamanıdır" dedi.

Belediye Başkanımız Çetinkaya açıklamasında; "Aziz Karabüklüler, değerli hemşehrilerim; 31 Mart akşamı kazananın sadece Karabük olduğu bir seçimi geride bıraktık. Seçim kampanyamız süresince attığımız her adımda, çaldığımız her kapıda tek gayemiz hemşehrilerimizin gönüllerine girebilmek ve şehri imar hedefi ile projelerimizi anlatmaktı. Sizler ise seçimlerde kullandığınız oylarınızla yepyeni bir dönemi başlattınız. Bize olan güven, sevgi ve destekleri için partimizin kıymetli yöneticilerine, kadınlarımıza ve gençlerimize, kampanyamıza katılan gönüllülerimize, bize oy versin veya vermesin tüm Karabüklülere bu tarihi başarının bir parçası oldukları, gönül verdikleri ve katkı sundukları için ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra birlik olma, bir olma ve Karabük için daha çok çalışma zamanı. Bunu da siz kıymetli hemşehrilerimle birlikte, hep beraber başaracağız" dedi.

Post

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Aşure İkramı Programına Katıldı

26.07.2024 54 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt ile birlikte Yeşil Mahalle’de (Esentepe) Cuma namazı sonrası cami derneğinin düzenlediği aşure ikramı programına katıldı.

Post

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

24.07.2024 80 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Post

Karabük Belediyesi Yüzme Kursumuza Yoğun İlgi

23.07.2024 80 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Bugün Belediyemizin düzenlediği yaz kursları kapsamında yüzme kursuna başlayan öğrencilerimizle birlikteydik. Bu önemli adımın, gençlerimizin gelişimine katkıda bulunmasını diliyoruz" dedi.